Από πολλαπλές κακώσεις αγγείων, ρήξη αορτής και κακώσεις ζωτικών οργάνων, επήλθε ο θάνατος του 19χρονου Μιχάλη Θεοδώρου από τη Λάρνακα, σύμφωνα με όσα κατέδειξε η νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται πως η θανατηφόρα σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 23:55, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια, έχοντας ως συνοδηγό 19χρονη και στο πίσω κάθισμα μια 18χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε θάμνους και κατέληξε σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, όπου και αναποδογυρίστηκε.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, η 18χρονη επιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Λίγο μετά τη μεταφορά του, ο 19χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Η 18χρονη διαπιστώθηκε πως είναι πολυτραυματίας και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η συνοδηγός του αυτοκινήτου, που ήταν η μόνη που έφερε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε ελαφρά. Αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι η υπερβολική ταχύτητα.