Τη δική της απάντηση στα όσα της καταλογίζονται αναφορικά με το θάνατο του νεαρού αλλοδαπού στη Λεμεσό, δίνει η Αστυνομία, η οποία σημειώνει πως από τις καταθέσεις των ενοίκων του διαμερίσματος, δεν προκύπτει οποιοσδήποτε ισχυρισμός για παραβίαση της εισόδου του σπιτιού από Αστυνομικούς.

Σε σχετική ανακοίνωση η Αστυνομία απαντά σε σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με το θάνατο του νεαρού αλλοδαπού, τονίζοντας πως στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους τους ενοίκους του διαμερίσματος που διέμενε ο νεαρός. Όπως υποδεικνύουν στις καταθέσεις των συγκεκριμένων προσώπων, δεν προκύπτει ο οποιοσδήποτε ισχυρισμός σχετικά με παραβίαση οποιασδήποτε εισόδου του διαμερίσματος από μέλη της Αστυνομίας ή οποιοσδήποτε ισχυρισμός για άσκηση βίας από μέρους της Αστυνομίας.

Επίσης, σε σχέση με τον ισχυρισμό για είσοδο 15 αστυνομικών στο εν λόγω διαμέρισμα, σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαν αρχικά επισκεφθεί μόνο δύο μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία καλεί οποιοδήποτε πρόσωπο διαθέτει οποιαδήποτε διαφορετική μαρτυρία σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Αρχηγείου στο τηλέφωνο 22-808094 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.