Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνέλθει στην Πάφο στις 27 Μαΐου παραπέμφθηκαν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση του εμπρησμού δύο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας ζεύγους στην Τσάδα.

Πρόκειται για ένα 26χρονο και δύο 23χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει μαρτυριών και άλλων στοιχείων που εξασφάλισε η Αστυνομία και οι οποίοι τελούσαν ήδη υπό οκταήμερη κράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, οι τρεις παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο με τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού. Μέχρι την έναρξη της ακρόασης της υπόθεσης στις 27 τρέχοντος, οι τρεις θα παραμείνουν, είπε, υπό κράτηση.

Ο εμπρησμός στα δύο οχήματα του ζεύγους έγινε το βράδυ της 29ης Μαρτίου ενώ τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα έξω από την κατοικία του. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους, ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα δύο οχήματα.