Τα αυτοκίνητα της Ferrari φημίζονται για τον κομψό σχεδιασμό τους και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Η πρακτικότητα τους δεν είναι ένα από τα δυνατά τους σημεία.

Κάπου στην Ιταλία – ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο δεν αναφέρει πού ακριβώς συνέβη αυτό το ατυχές γεγονός – Μια πανέμορφη Ferrari Roma σφήνωσε σε ένα στενό σοκάκι της παλιάς πόλης.

Το συγκεκριμένο υπερπολυτελές όχημα διαθέτει 612 ίππους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα ήταν το και το πιο σωστό να της χρησιμοποιήσει.

Οι διαστάσεις της Ferrari Roma δεν είναι οι κατάλληλες για να κυκλοφορεί μέσα σε τόσο μικρά δρομάκια και αναπόφευκτα το σούπερκαρ κόλλησε στους τοίχους.

Στο βίντεο δεν φαίνεται ξεκάθαρα εάν η Ferrari έχει ακουμπήσει στους τοίχους, αλλά όπως και να έχει η αυτοπεποίθηση του οδηγού θα έχει σίγουρα θιγεί.

Σε άλλη περίπτωση θα θιγεί και το πορτοφόλι του.

Η Ferrari Roma κοστίζει περίπου 200 χιλ. ευρώ κι έχει ένα μοτέρ V8 με διπλό τούρμπο.

Στο βίντεο φαίνεται κι ένας άλλος άντρας που προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση, αλλά τα περιθώρια για “κουμάντο” δεν είναι και πάρα πολλά.

Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ήθελε εύκολα να είναι στη θέση του.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να δηλώνουν ότι “πονάνε” και μόνο που το βλέπουν, πόσο μάλλον να οδηγούσαν κιόλας.

Εσείς τι λέτε; Πώς θα νιώθατε εάν ήσαστε εσείς στο τιμόνι αυτής της σφηνωμένης Ferrari;

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr