Για τρίτη χρονιά, η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio κέρδισε το κορυφαίο βραβείο του περιοδικού «What Car?»,  “Αυτοκίνητο της χρονιάς 2020». H θρυλική «Quadrifoglio» έχει αποδείξει το κύρος της για άλλη μια φορά, με την Giulia να αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό και παρ’ όλα αυτά να ανεβαίνει στην κορυφή της κατηγορίας του.
 
Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio κέρδισε τις εντυπώσεις της ομάδας εμπειρογνωμόνων του «What Car?» με τον συνδυασμό κορυφαίας δυναμικής οδήγησης και έναν εξαιρετικό, ισχυρό αλουμινένιο κινητήρα V6 Bi-Turbo 2,9 λίτρων. Ένας συνδυασμός που την καθιστά ιδανική ακόμα και για καθημερινή οδήγηση.

Ο Steve Huntingford, ο εκδότης του «What Car?», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: «Για τρίτη χρονιά, η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio είναι το αυτοκίνητο της χρονιάς του «What Car?». Ένα μεγάλο μέρος της ελκυστικότητάς της έγκειται στον κινητήρα 2.9 λίτρων V6 Bi-Turbo, που αναπτύχθηκε από τεχνικούς της Ferrari. Ωστόσο, παρά την ισχύ 510 ίππων και πίσω κίνηση, δεν είναι ένα απλά ένα δυνατό αυτοκίνητο. Η πρόσφυση είναι εξαιρετική, ανεξάρτητα από τον καιρό. Οι 510 ίπποι και τα 600 Nm ροπής, φτάνουν τα 307 km/h τελικής, ενώ το αυτοκίνητο φτάνει τα 100 από στάση μέσα σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Ο κ. Arnaud Leclerc, Διευθύνων Σύμβουλος της FCA UK, δήλωσε: «Η απόκτηση αυτού του βραβείου για τρίτη χρονιά υπογραμμίζει την ποιότητα της Giulia Quadrifoglio, που, κάθε χρόνο, αποδεικνύει πως πρόκειται για ένα πραγματικό supercar».

Σε συνεργασία με το autokinito.com.cy