Ο Σταύρος Λεπτός σχολιάζει την συστηματική προσπάθεια των Τούρκων να διαγράψουν την ελληνική Ιστορία στη Μικρά Ασία…

Οι Τούρκοι συστηματικά διαγράφουν την ελληνική Ιστορία στη Μικρά Ασία. Κάθετι το ελληνικό που βρίσκουν στην Τουρκία το βαφτίζουν ρωμαϊκό ή βυζαντινό (δηλαδή κράτη που δεν υπάρχουν τώρα για να τους απειλήσουν) ή τουρκικό αφήνοντας να νοηθεί ότι οι Τούρκοι ήταν ο γηγενής λαός στη Μικρά Ασία, ενώ πριν κατακτήσουν τη Μικρά Ασία τον 15ον μ.Χ. αιώνα, ζούσαν σαν νομάδες σε ημιάγρια κατάσταση στην Άπω Ανατολή και δεν προσέφεραν τίποτα στον παγκόσμιο πολιτισμό εκτός από ερήμωση και σφαγή εξοντώνοντας Αρμένιους, Έλληνες, Άραβες, Σιμίτες, Ασσύριους και Εβραίους.

Επισκεπτόμενος την Κωνσταντινούπολη και διαβάζοντας το Google, διαπιστώνω εκ μέρους των Τούρκων μια συνεχή και σταθερή πολιτική διαγραφής των ελληνικών μνημείων και παραχάραξης της ιστορίας, στηριζόμενοι στην ημιμάθεια ή αδιαφορία των λαών της Ευρώπης και Αμερικής για τη πραγματικότητα, βασιζόμενοι στο απόφθεγμα ότι «λέγοντας συνέχεια ένα ψέμα αυτό στο τέλος γίνεται πιστευτό».

Πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι μεθοδικοί και προσηλωμένοι στο σχέδιο τους και δεν αλλάζουν όποιος και αν είναι ο κατά καιρούς ηγέτης τους και όσους ηγέτες ξεστρατούν τους κρεμούν όπως τον Μεντέρες. Εμείς, αντίθετα, ποδηγετούμεθα από διάφορες πολιτικές τάσεις διασπασμένοι σε δεκάδες φατρίες χωρίς κανένα εθνικό στόχο πέραν από τα ευτελή και πρόσκαιρα. Καταντήσαμε τα παιδιά μας αντί να μιλούν άπταιστα ελληνικά μιλούν μεταξύ τους αγγλικά.

Και ερωτώ. Ποιος μπορεί να αδικήσει τους Τούρκους όταν απέναντι τους έχουν εμάς που τρωγόμαστε μεταξύ μας χωρίς εθνικές κατευθύνσεις; Η αδυσώπητη αλήθεια λέει ότι πολύ γρήγορα θα χάσουμε και αυτά που μας απέμειναν χωρίς να κουνήσουν καν το δακτυλάκι τους.

Είναι πλέον αδήριτη ανάγκη να τονώσουμε τις εθνικές μας ρίζες στα παιδιά μας και να αναχαιτίσουμε το ψέμα με συνεχή ανασκευή όλων των ψευδών ισχυρισμών των Τούρκων και, μάλιστα, μέσα από ίδια δίκτυα μετάδοσης που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι, διότι μια καλή πρωία θα βρεθούμε ξένοι στην ίδια μας την πατρίδα, με τους Τούρκους να θριαμβολογούν πάνω στη ράχη μας και τους ξένους να θεωρούν ότι η χώρα μας είναι τούρκικη και εμείς καταπατητές των δικαιωμάτων τους.