Σύγχρονη πολιτική με πράξεις, για μια καλύτερη Κύπρο είναι το πρώτο σύνθημα του Δημοκρατικού Συναγερμού με το οποίο θέλει να κάνει ποδαρικό για το 2021 που είναι χρονιά εκλογών.

Η Πινδάρου ετοίμασε και το πρώτο έντυπο με τις στοχεύσεις του κόμματος για το 2021. Στόχος του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι το 2021 να είναι ένα έτος με περισσότερη ελπίδα, ανανέωση, διαφάνεια, προστασία και ανάπτυξη.

Σε μήνυμα του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου σημειώνει πως «είμαστε στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς για τον τόπο» η οποία «σημαδεύτηκε από μια παγκόσμια πανδημία, με συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές, δυσβάσταχτο οικονομικό και ψυχικό κόστος για πολλούς συνανθρώπους μας».

Συνεχίζοντας ο Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέρει στο μήνυμά του: «Δεν ήταν μόνο οι οικονομικές συνέπειες που έφερε η ασθένεια σε μια περίοδο ανάκαμψης. Ήταν και οι άλλες εξωτερικές απειλές γύρω μας. Η Τουρκία, επιθετική όσο ποτέ, εισβάλλει ξανά στην Αμμόχωστο και την ΑΟΖ μας. Ενώ ο κίνδυνος της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης είναι πάντα υπαρκτός».

Ως κοινωνία, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κληθήκαμε ξανά να κάνουμε θυσίες  «όπως κάναμε μετά το Μαρί, μετά το κούρεμα και κατά τη διάρκεια του μνημονίου».

Καταλήγοντας συστήνει «λίγη υπομονή» γιατί «τα νέα είναι αισιόδοξα» και «όλα θα πάνε καλύτερα, αν είμαστε ενωμένοι».