Τραγική εξέλιξη είχε η κρουαζιέρα νεαρών παιδιών στις Μπαχάμες για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους, καθώς ο 18χρονος αστέρας του μπέιζμπολ στο σχολικό πρωτάθλημα της Λουϊζιάνα, Κάμερον Ρόμπινς, πήδηξε στο νερό από το σκάφος τη νύχτα μάλλον μετά από παιχνίδι πρόκλησης.

Η Daily Mail φέρνει στο φως ένα βίντεο με τον νεαρό αφού έχει πέσει στη θάλασσα όπου φαίνεται ο πανικός που επικρατεί καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να κρατηθεί στην επιφάνεια και παρασύρεται από τα κύματα. Παρά την επιχείρηση διάσωσης που στήθηκε ο Κάμερον Ρόμπινς δεν βρέθηκε και θεωρείται αγνοούμενος εδώ και μία εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο

Στα πλάνα του βίντεο φαίνεται ο Κάμερον Ρόμπινς να κολυμπά δίπλα στο σκάφος και κάποιοι να του φωνάζουν να πιαστεί από τη σημαδούρα, ελπίζοντας ότι θα τους ακούσει. Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν λίγα μέτρα από το σκάφος, φαίνεται στο βίντεο να παρασύρεται ξαφνικά προς την άλλη κατεύθυνση και μακριά από τη σημαδούρα πριν εξαφανιστεί στο σκοτάδι.

Η αμερικανική ακτοφυλακή και πολλές υπηρεσίες έψαχναν για μέρες τα νερά αναζητώντας τον αγνοούμενο νεαρό. Αργά την Παρασκευή, η αμερικανική ακτοφυλακή διέκοψε επίσημα την έρευνα, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο Ρόμπινς είχε μόλις αποφοιτήσει και φαίνεται χαμογελαστός σε μια φωτογραφία στο Instagram που τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνισή του. Οι έρευνες επεκτάθηκαν σε μια περιοχή 325 τετραγωνικών μιλίων, χωρίς ωστόσο να έχουν αποτέλεσμα.

philenews / in.gr