Μία βρετανίδα αρνούνταν πεισματικά να πιστέψει πως νίκησε 100.000 λίρες, καθώς ο λαχνός που είχε αγοράσει ήταν ο νικητήριος.

Συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με άλλους εννέα ήταν οι νικητές του People’s Postcode Lottery, και όταν την κάλεσαν να την ενημερώσουν για τη νίκη της εκείνη τους το έκλεισε λέγοντάς τους ότι απλά… «δεν ενδιαφέρεται», πιστεύοντας ότι κάποιος ήθελε να την εξαπατήσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun πίστεψε πως πρόκειται για τηλεφωνική απάτη. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ξανά μαζί της μέσω email, μάταια όμως καθώς και πάλι πίστεψε ότι και αυτό ήταν μέρος της απάτης.

«Το είπα στις κόρες μου και μου είπαν να μην το ανοίξω και να μην δώσω τραπεζικά στοιχεία» ανέφερε η ίδια. Για να είμαστε ειλικρινείς αυτός είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης ενός τέτοιου περιστατικού.

Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της και μέσω email

Έχοντας απηυδήσει οι εκπρόσωποι του People’s Postcode Lottery, αποφάσισαν τελικά να πάνε από το σπίτι της και να της ανακοινώσουν ξανά την τεράστια νίκη της και προ πάντων να την πείσουν για αυτήν.

Τελικά η Anne μαζί με άλλους εννέα γείτονές της κατέληξαν να κερδίζουν 100.000 λίρες έκαστος.

Όσο για το τι πρόκειται να κάνει με τα χρήματα, οι 10.000 λίρες θα πάνε στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως ένα κέντρο θεραπείας της σκλήρυνσης κατά πλάκας, το οποίο βοηθά ανθρώπους όπως ο σύζυγός της.

Σε ό,τι αφορά τους γείτονές της, η Julie, μία εξ’ αυτών, δήλωσε πως περίμενε να έχει κερδίσει περίπου 1.000 λίρες. Όταν είδε λίγα παραπάνω μηδενικά στην επιταγή εξεπλάγην.

in.gr