Σύσκεψη στα γραφεία της Πολεοδομίας στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε χθες με αντικείμενο τον δρόμο Kάτω Πάφου-Κόλπου των Κοραλλίων, στην παρουσία του βουλευτή Πάφου του ΔΗΣΥ, Χαράλαμπου Πάζαρου. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο μελετητής προκαταρκτικής περιβαλλοντικής μελέτης και ο μελετητής του αναθεωρημένου ρυθμιστικού σχεδίου της περιοχής.

Σύμφωνα με τον κ. Πάζαρο, στην εν λόγω σύσκεψη οι εκπρόσωποι των διαφόρων τμημάτων που εμπλέκονται στην βελτίωση του οδικού άξονα ενημέρωσαν για την προόδο και ενέργειες του τμήματος τους και για τα προβλήματα που υπάρχουν. 

Όπως διαφάνηκε από την σύσκεψη, τόνισε ο βουλευτής Πάφου του ΔΗΣΥ, υπάρχει η διάθεση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να εργαστούν για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Με σωστή συνεργασία και συντονισμό των ενεργειών μας, είπε, ο στόχος για υλοποίηση του δρόμου όπως αυτός τέθηκε από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες πλησιάζει ολοένα προς την επίτευξη του. 

« Όπως και προεκλογικά δήλωσα», ανέφερε, « ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ένας από τους μεγάλους μου στόχους και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατασκευαστεί. Ο δρόμος αυτός αποτελεί βασική τουριστική οδική αρτηρία για την Πάφο και είναι ανεπίτρεπτο εδώ και μια 20ετία να είμαστε ακόμη στη συζήτηση αναβάθμισης του. Πρόθεση μου είναι να παρακολουθώ συνεχώς την πορεία του μέχρι ότου ο στόχος να επιτευχθεί».