Η Leon MFO Investments κέρδισε ξανά σημαντικά βραβεία στα Euromoney Global Private Banking Awards 2024, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω κατηγοριών:

–           Cyprus’s Best for Ultra High-Net-Worth

–           Cyprus’s Best for Discretionary Portfolio Management

–           Cyprus’s Best for Family Office Services

Photo © 2024 – ASV Photography Ltd. www.ASVphotos.com

Τα Euromoney Awards θεωρούνται ευρέως ως τα βραβεία αναφοράς για τον παγκόσμιο κλάδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αναγνωρίζοντας επενδυτικές εταιρείες και τράπεζες για τα επιτεύγματά τους, την καινοτομία και τη δέσμευσή τους να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες.

Η επιτυχία της Leon MFO αντανακλά την αφοσίωσή του στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών Multi-Family-Office, διαχείρισης επενδύσεων και επενδυτικών ταμείων (funds). Τα βραβεία αντικατοπτρίζουν την ικανότητα της Leon MFO να προσαρμόζεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών.

Photo © 2024 – ASV Photography Ltd. www.ASVphotos.com

«Είναι μεγάλη τιμή που λαμβάνουμε τα βραβεία αριστείας Euromoney», δήλωσε ο κ. Andrey Narutskiy, Διευθύνων Σύμβουλος της Leon MFO. “Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της καινοτομίας της ομάδας μας, καθώς και της δέσμευσής μας να προσφέρουμε εξαιρετική αξία και υπηρεσίες στους πελάτες μας.»

Photo © 2024 – ASV Photography Ltd. www.ASVphotos.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Leon MFO Investments και τα βραβευμένα προϊόντα και υπηρεσίες της, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.leoninvestments.com.cy

Πληροφορίες:

Δημήτρης Νικολάου, CFA
Head of Business Development
LEON MFO INVESTMENTS LTD

Tel.: +357 25 268 120 Mob.: +357 99 662 100

E-mail: [email protected]

37, Theklas Lisioti, Gemini House, Office 301,

CY-3030, Limassol, Cyprus