Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα την πρώτη φάση του νέου συναρπαστικού της δικτύου για το Καλοκαίρι του 2023.

Η TUS όπως αναφέρει, αύξησε άμεσα τον στόλο αεροσκαφών της για να ενισχύσει τα αεροπορικά ταξίδια από την Κύπρο και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο νέες υπηρεσίες σε δημοφιλείς προορισμούς και αυξάνοντας τις πτήσεις σε υπάρχοντα δρομολόγια, με σκοπό να δώσει στους επισκέπτες ακόμη περισσότερες επιλογές όταν ταξιδεύουν.

Συγκεκριμένα, από τις 27 Μαρτίου 2023, η TUS Airways θα συνεχίσει τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Παρίσι, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ ενισχύει επίσης τις υπηρεσίες της στο νέο της χειμερινό δρομολόγιο μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, προσθέτοντας μια τρίτη πτήση κάθε Κυριακή από τις 26 Μαρτίου του 2023.

Παράλληλα, θα επεκτείνει περαιτέρω τον αριθμό των πτήσεων που προσφέρονται μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, με 11 εβδομαδιαίες πτήσεις – προσφέροντας τον μεγαλύτερο αριθμό πτήσεων από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μεταξύ των δύο πόλεων, ενώ επιπλέον θα υπάρχει πτήση έως και 4 φορές την εβδομάδα που θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ.

Θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις προς την Πρέβεζα και το δημοφιλές δρομολόγιο μεταξύ Τελ Αβίβ και Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η αεροπορική εταιρεία θα ανακοινώσει πολύ σύντομα την επόμενη φάση του καλοκαιρινού της πλάνου για το 2023, με συναρπαστικούς νέους προορισμούς και ακόμη περισσότερες πτήσεις στο τρέχον δίκτυο δρομολογίων της, δίνοντας έμφασης προς πτήσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.