Τουρίστες από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά που επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο τη Λάρνακα, τιμήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος “Larnaka’s Loyal Friends” της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας (ΕΤΑΠ).

Σε ανακοίνωση της ΕΤΑΠ αναφέρεται ότι «η Εταιρεία, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας και το ξενοδοχείο Golden Bay, τίμησαν την Najanda Macleod, τον Mark Green και τον Peter Boucher που επισκέφθηκαν τη Λάρνακα 15, 27 και 39 φορές αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο κ. Boucher επισκέπτεται τη Λάρνακα και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο από το 1986».

Όπως ανέφεραν οι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες «επιλέγουν για τις διακοπές τους την επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα την περιοχή Πύλας, για τις ωραίες παραλίες και τον ηλιόλουστο καιρό, τη βολική τοποθεσία αλλά κυρίως για τους φιλικούς και φιλόξενους κατοίκους».

«Όλοι εξήραν την εξυπηρέτηση, τη ζεστή αντιμετώπιση και την πρόθυμη διάθεση του προσωπικού του ξενοδοχείου, που αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους λόγους που τους κάνει να θέλουν να επιστρέφουν κάθε χρόνο», προστίθεται.

Σημειώνεται ότι «η Περιφέρεια Λάρνακας συγκαταλέγεται πρώτη σε επαναλαμβανόμενους τουρίστες ανάμεσα στις παραλιακές πόλεις σε ποσοστό 60%.

Η ΕΤΑΠ Λάρνακας προβάλει αυτή την πρωτιά στην καμπάνια της υπό το σλόγκαν “They Always Come Back” και με κεντρικό σύμβολο το φλαμίνγκο το οποίο πάντα επιστρέφει στη Λάρνακα, όπως ακριβώς και οι ταξιδιώτες».