Άλλο ένα ελλαδικό τηλεοπτικό κανάλι έριξε άγκυρα στην Κύπρο και αφού εξασφάλισε όλες τις απαιτούμενες άδειες και την συμμετοχή του στην πλατφόρμα της Velister ετοιμάζεται να εκπέμψει σήμα πριν το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Ο λόγος για το BΕΡΓΙΝΑ ΤV που λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια ως ειδησεογραφικός και οικογενειακός τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει ψηφιακά στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

Στόχος του νέου καναλιού είναι να παρέχει ένα πλήρες και ανανεωμένο πρόγραμμα προς όλες τις ηλικίες, κρατώντας ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Η έδρα του νέου καναλιού όπως έχουμε πληροφορηθεί θα βρίσκεται στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη όπου εδώ και λίγες μέρες έχει διαμορφωθεί ένα υπερσύγχρονο στούντιο.

Το κανάλι ανήκει στο Ελλαδίτη δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο, ενώ στην Κύπρο θα διευθύνεται από τον κ. Χρήστο Αριστείδου. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως στην παρούσα φάση το κανάλι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση των προσλήψεων των ατόμων που θα το στελεχώσουν στην Κύπρο.

Ο Στέργιος Καλόγηρος ιδιοκτήτης του ΒΕΡΓΙΝΑ TV