Γνωστό εμπορικό κτήριο στην Έγκωμη μπαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στην πλατφόρμα της eauction-cy.com στις 17 Ιανουαρίου του 2024, έχοντας ως επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τα €2,5 εκατ. Για να συμμετάσχει κάποιος στον πλειστηριασμό θα πρέπει να καταβάλει ως εγγύηση το ποσό των €250 χιλιάδων.

Η εγγύηση συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί όχι νωρίτερα από επτά εργάσιμες μέρες πριν την ημέρα του πλειστηριασμού και το αργότερο μέχρι ώρα 15:00, δύο εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία του πλειστηριασμού.

Σε περίπτωση που η εγγύηση συμμετοχής καταβάλλεται μέσω δέσμευσης χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, η δέσμευση μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 7:00 π.μ., της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Το ακίνητο είναι ένα κτήριο μεικτής χρήσης στην Έγκωμη, κατά μήκος της οδού Στασινού και της οδού Αλκαίου, με πρόσοψη περίπου 26 μέτρα.

Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο ισόγειο/ημιώροφο και 5 ορόφους. Το υπόγειο αποτελείται από 10 θέσεις στάθμευσης και έναν υποσταθμό της ΑΗΚ.

Το ισόγειο/ημιώροφος: Το βορειοδυτικό τμήμα του ισογείου αποτελείται από λόμπι/είσοδο ενώ το υπόλοιπο αποτελείται από ένα ενιαίο εκθεσιακό χώρο με χώρο εξυπηρέτησης πελατών και γραφεία. Ο ημιώροφος αποτελείται από χώρους γραφείων W/C και μια μικρή κουζίνα.

1ος – 4ος όροφος: Κάθε όροφος αποτελείται από ενιαίους χώρους γραφείων (χωρισμένους με χωρίσματα από γυψοσανίδες ή τζάμια) W/C με κουζίνα σκεπαστή και ακάλυπτες βεράντες.

Ο 5ος όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα με σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα ως ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

Το κτήριο κατασκευάστηκε το 2011 με υλικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφές, όπως υπερυψωμένα δάπεδα, καλωδίωση, συστήματα CCTV VRV και παράθυρα με διπλά τζάμια.

Τέλος, έχει συντελεστή δόμησης 180% και συντελεστή κάλυψης 50%, κάτι το οποίο επιτρέπει την ανέγερση εξαώροφου κτηρίου, με μέγιστο ύψος τα 31 μέτρα.