Ένα από τα ακριβότερα ακίνητα που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της, ανακοίνωσε ότι διατίθεται προς πώληση η Altamira. Πρόκειται για οκτώ τουριστικά παραθαλάσσια χωράφια σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Σοφτάδες, της επαρχίας Λάρνακας, για τα οποία όρισε ως ενδεικτική τιμή πώλησης τα €28 εκατ.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε απόσταση περί των τριών χιλιομέτρων, νοτιοδυτικά της τουριστικής περιοχής Περβολιών και περί τα τρία χιλιόμετρα ανατολικά του «Camel Park» στο Μαζωτό.

Σημειώνεται, επίσης, ότι απέχουν περίπου 10 λεπτά από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Τα δύο διαθέσιμα ακίνητα διαθέτουν 140 μέτρα πρόσωπο επί του παραλιακού μετώπου και είναι ολικής έκτασης περί τα 83.325 τ.μ. 

Τα υπόλοιπα ακίνητα διαθέτουν 270 μέτρα πρόσωπο επί του παραλιακού μετώπου και είναι ολικής έκτασης περί τα 133.127 τ.μ., ενώ υπάρχει και ακίνητο που διαθέτει πρόσοψη επι δημοσίου ασφαλτομένου δρόμου περί τα 135 μέτρα. 

Και τα 8 παραθαλάσσια χωράφια, διαθέτουν ομαλή επιφάνεια και ακανόνιστο σχήματα. 
Είναι κατάλληλα, με βάση την περιγραφή της Altamira, για αναπτύξεις μεγάλου βεληνεκούς, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, κέντρα αποκατάστασης, κέντρα αθλητισμού, κλπ. 

Να σημειωθεί πως πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα με συνολικό εμβαδό 235,657τ.μ. και σύμφωνα με την περιγραφή, αποτελούν ιδανική επιλογή για επένδυση με υψηλές προοπτικές.