«Επιθυμία και πρόθεσή μου είναι να τιμήσω την εμπιστοσύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας προς το πρόσωπό μου», αναφέρει στην πρώτη του δήλωση, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

Την ίδια ώρα δίνει την υπόσχεση ότι θα δουλέψει για το καλύτερο δυνατό, ώστε να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων των πολιτών από την κυβέρνηση.

Μιλώντας στο philenews, o κ. Αντωνίου εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό του προς όλες και όλους τους συναδέλφους του δημοσιογράφους και γενικά τους λειτουργούς του Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, με την υπόσχεση ότι θα επιδιώξει να έχει την καλύτερη συνεργασία.

Ευχαρίστησε ειδικά τους εκδότες, τα στελέχη, τους δημοσιογράφους και όλους τους εργαζόμενους στον «Φιλελεύθερο», που ήταν, όπως ανέφερε, η οικογένειά του και το σπίτι του, στη μεγαλύτερη περίοδο της επαγγελματικής του πορείας.

Αυτούσια η δήλωση:

«Απευθύνομαι με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό σε όλες και όλους τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και γενικά τους λειτουργούς του Τύπου σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, με την υπόσχεση ότι θα επιδιώξω να έχουμε την καλύτερη συνεργασία.

Ας μου επιτραπεί να ευχαριστήσω ειδικά τους εκδότες, τα στελέχη, τους δημοσιογράφους και όλους τους εργαζόμενους στον «Φιλελεύθερο», που ήταν η οικογένειά μου και το σπίτι μου, στη μεγαλύτερη περίοδο της επαγγελματικής μου πορείας.

Θέλω να τιμήσω την εμπιστοσύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα δουλέψουμε για το καλύτερο ώστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες όλων των πολιτών από την κυβέρνηση».