Χτίζοντας το ψηφιακό µέλλον σε ευρυζωνικές βάσεις
Ολοκληρωµένες λύσεις επικοινωνίας σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, διαδικτύου και τηλεόρασης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

 

Με πελατοκεντρική προσέγγιση, καινοτόµες υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιµές, η PrimeTel αναβαθµίζει την εµπειρία επικοινωνίας του συνδροµητή, αλλά και της σύγχρονης επιχείρησης. 

Η PrimeTel ως ο ταχύτερα αναπτυσσόµενους πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο προσφέρει πλήθος ολοκληρωµένων λύσεων επικοινωνίας, σταθερής, ίντερνετ και τηλεόρασης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και τη χονδρική αγορά. Η εταιρεία διατηρεί και εκµεταλλεύεται ιδιόκτητο, πιστοποιηµένο µε ISO Σταθµό Προσαιγειάλωσης και Κέντρο Δεδοµένων, που φιλοξενεί δύο υποβρύχια καλώδια (Hawk και Tamares) τα οποία συνδέουν την Κύπρο µε τον υπόλοιπο κόσµο. Μέσω του διεθνούς δικτύου µεγάλης χωρητικότητας και υψηλών επιδόσεων που διαθέτει, µε ιδιόκτητα σηµεία παρουσίας στη Γερµανία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και το Ηνωµένο Βασίλειο, παρέχει συνδεσιµότητα δικτύου, επικοινωνίες δεδοµένων και υπηρεσίες βασισµένες στην IP τεχνολογία.

Επένδυση €70 εκατ. σε δίκτυα νέας γενιάς 
Το νέο κύµα ψηφιακού µετασχηµατισµού θέτει τις Τεχνολογίες Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών στο επίκεντρο µε τα δίκτυα νέας γενιάς να αποτελούν βασικό πυλώνα ανάπτυξης. 
Η PrimeTel εδώ και αρκετούς µήνες εργάζεται εντατικά στο roll out του νέου της δικτύου. Το νέο ιδιόκτητο Pre5G δίκτυο κινητής της PrimeTel αναµένεται να προσφέρει ταχύτητες που θα ξεπεράσουν τα 700Mbps και να βελτιώσει σηµαντικά την εµπειρία χρήσης µε υψηλότερες ταχύτητες, ευρεία κάλυψη και κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας ακόµα και στις πιο αποµακρυσµένες περιοχές της Κύπρου. 
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η αναβάθµιση του σταθερού δικτύου της PrimeTel µε την περαιτέρω επέκταση του δικτύου οπτικών ινών Fiber στα αστικά κέντρα όλων των επαρχιών.

Η πρώτη πιλοτική πλατφόρµα 5G στην Κύπρο
Παράλληλα, η PrimeTel εκπροσωπεί την Κύπρο στο πρόγραµµα 5GENESIS, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασµού Έρευνας & Καινοτοµίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Ορίζοντας 2020». Η οµάδα του ερευνητικού τµήµατος της PrimeTel σε συνεργασία µε την Avanti HYLAS 2 Cyprus, Space Hellas (Cyprus), Ekinops, Universitat Politecnica de Valencia και MARAN (UK) είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, επικύρωση και εφαρµογή της 5G πλατφόρµας στη Λεµεσό, ενώ παράλληλα δηµιουργούνται πλατφόρµες σε Αθήνα, Μάλαγα, Surrey και Βερολίνο από τις υπόλοιπες οµάδες των εταίρων. 

Η εγκατάσταση πιλοτικής πλατφόρµας 5G θα αποτελέσει πεδίο πειραµατισµού καινοτόµων τεχνολογιών, εξέλιξη που αναµένεται να προσφέρει στην PrimeTel την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να υποστηρίξει την εµπορική διάθεση σύγχρονων εφαρµογών βασισµένων σε δίκτυα νέας γενιάς 5G.   

Ανανεωµένη τηλεοπτική εµπειρία
Η τηλεόραση της PrimeTel επιστρέφει ανανεωµένη, κάνοντας την οικιακή ψυχαγωγία ακόµα πιο ενδιαφέρουσα. Αυτή τη σεζόν, οι συνδροµητές της PrimeTel θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόµα περισσότερα κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια, να ανακαλύψουν ανανεωµένο τηλεοπτικό περιεχόµενο και να απολαύσουν τα αγαπηµένα τους προγράµµατα, όπου κι αν βρίσκονται, από το κινητό ή το tablet!

Αθλητικό Υπερθέαµα 
Το αθλητικό περιεχόµενο της PrimeTel επιστρέφει πιο ενισχυµένο από ποτέ τη σεζόν 2019-2020. Οι φίλοι των σπορ θα απολαµβάνουν ποδοσφαιρική αγωνιστική δράση µέσα από 10 αθλητικά κανάλια που θα προβάλλουν ζωντανά τους αγώνες κορυφαίων οµάδων του κυπριακού πρωταθλήµατος, σπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου και µπάσκετ εβδοµαδιαίως. 

Επιπλέον, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αθλητικές εκποµπές µε ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και στιγµιότυπα διοργανώσεων από όλο τον κόσµο και για όλα τα σπορ, µε το ενδιαφέρον να παραµένει αµείωτο κάθε λεπτό. Το σύνολο του αθλητικού περιεχοµένου θα είναι διαθέσιµο Παγκύπρια, ενώ κορυφαία ντέρµπι και επιλεγµένοι αγώνες θα προσφέρονται και µέσω υπηρεσίας Live Streaming στο διαδίκτυο.

Ευέλικτες υπηρεσίες για την επιχείρηση
Προσφέροντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ευρυζωνικών υπηρεσιών, η PrimeTel βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων µε τεχνολογικά αναβαθµισµένες λύσεις.  Η PrimeTel ανταποκρινόµενη στις αυξηµένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των επαγγελµατιών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή έχει επενδύσει στη δηµιουργία αξιόπιστης τηλεπικοινωνιακής υποδοµής προς όφελος των εταιρικών συνδροµητών της. 
Διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών και παρέχοντας υποθαλάσσια διασύνδεση µε το εξωτερικό, η PrimeTel προσφέρει αξιόπιστες επιχειρηµατικές λύσεις για γρήγορη µεταφορά δεδοµένων, υπηρεσίες cloud computing, colocation hosting και disaster recovery. 

PrimeTel Business Fiber
Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για µεγαλύτερη εξωστρέφεια, η PrimeTel ενθαρρύνει την παραγωγικότητά  τους προσφέροντας αξιόπιστες και γρήγορες ταχύτητες έως και 1000 Μbps µέσω της τεχνολογίας Fiber. 

Περισσότερες από 2000 µεγάλες επιχειρήσεις και Οργανισµοί, τράπεζες, ιατρικά κέντρα, αλυσίδες εστιατορίων και καφέ, ξενοδοχειακές µονάδες, δηµόσιοι Οργανισµοί και φαρµακευτικές εταιρείες εµπιστεύονται το επιχειρηµατικό δίκτυο της PrimeTel, απολαµβάνοντας γρήγορες, ασφαλείς συνδέσεις.
Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει στους επιχειρηµατικούς της πελάτες, περισσότερη αξία µέσα από αναβαθµισµένες υπηρεσίες και καινοτόµα προϊόντα, ενθαρρύνοντας την παραγωγικότητα, τη συνεργασία και την αποδοτικότητα.

Υψηλές ταχύτητες µέσω οπτικών ινών και στο σπίτι
Το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς καλύπτει ήδη τις ανάγκες των οικιακών συνδροµητών σε επιλεγµένες περιοχές της Κύπρου. Η διαδικασία επέκτασης εξελίσσεται ραγδαία µε στόχο να εξυπηρετήσει σταδιακά όλα τα µεγάλα αστικά κέντρα σε Παγκύπρια βάση µε ακόµα υψηλότερες ταχύτητες και κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας σε κάθε σπίτι.

Εξυπηρέτηση 24/7
Εκτός από την επένδυση σε ποιοτικές υποδοµές η PrimeTel θέτει σε προτεραιότητα τις ανάγκες των συνδροµητών προσφέροντας 24ωρη εξυπηρέτηση για όλους τους οικιακούς και επιχειρηµατικούς πελάτες της.

Λύσεις fintech 
Αξιοποιώντας τις σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες, η PrimeTel προτείνει έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο διαχείρισης των χρηµάτων µας, µέσα από µια σειρά καινοτόµων δυνατοτήτων και συναρπαστικών προνοµίων. 
Η PrimeTel Visa, αποτελεί µέρος της συνεχούς επένδυσης της εταιρείας σε καινοτόµες λύσεις τεχνολογίας και προσφέρεται σε συνεργασία µε τη Revolut, µία από τις πιο δυναµικές startup επιχειρήσεις της Ευρώπης στον χώρο του fintech. Η κάρτα κοινής επωνυµίας έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους συνδροµητές να ανακαλύψουν όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει η Revolut, απολαµβάνοντας ταυτόχρονα µια ποικιλία ανταµοιβών από την PrimeTel.