Δεν είναι και λίγες οι φορές που ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, υποπίπτει σε γκάφες είτε λόγω δηλώσεων και πολιτικών του, είτε λόγω μορφασμών του προσώπου του.
 
Στα ΜΜΕ, αλλά κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με τις γκάφες του Τραμπ, προκαλώντας τη θυμηδία, αλλά και μερικές φορές την αγανάκτηση ανάμεσα στους χρήστες που κοροϊδεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο.
 
Επίσης, είναι γνωστό ότι και ξένοι ηγέτες έχουν αναφερθεί με περιπαιχτικό τρόπο σε κάποιες από τις δηλώσεις ή πράξεις του Τραμπ.
 
Αυτή τη φορά όμως εντύπωση προκαλεί ανάρτηση βίντεο στο Twitter όπου δείχνει «πηγαδάκι» με τους πρωθυπουργούς, της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, του Καναδά Τζάστιν Τριντό και της Ολλαδίας Μαρκ Ρούτε και τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, να «κοροϊδεύουν» τον Ντόναλντ Τραμπ.
 
Το «πηγαδάκι» στήθηκε κατά τη διάρκεια του δείπνου που δόθηκε στο Λονδίνο προς τιμήν των 29 ηγετών κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
 

 

Στο βιντεάκι, διάρκειας μόλις 25 δευτερολέπτων διακρίνεται ο Τζόνσον να ρωτά τον Μαρκόν «ώστε γι’ αυτό άργησες να έρθεις;» αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος με τον Αμερικανό ομόλογό του, με τον Τριντό να φαίνεται να λέει ότι ο Τραμπ άργησε 40 λεπτά εξαιτίας μιας διάσκεψης Τύπου που έδωσε, τον Μαρκόν να διακόπτει και να λέει κάτι και τον Τριντό να λέει στους συνομιλητές του πώς «έπεσαν τα σαγόνια» των συνεργατών του Τραμπ, (άγνωστο όμως αν εννοούσε από την πολλή ώρα που κράτησε η διάσκεψη ή από τα όσα είπε ο Αμερικανός πρόεδρος), κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση ότι έπεσε το σαγόνι. 

 
Πηγή: philenews