Στα πλαίσια προώθησης της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Φλώρινας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσκεψη 17μελούς Επιτροπής του ΕΒΕ Πάφου στην Δυτική Μακεδονία.
 
Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω προώθησης της συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων μελών τους. Οι συμμετέχοντες, ευελπιστούν ότι οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν θα αποτελέσουν αποφασιστικό παράγοντα ενδυνάμωσης των μεταξύ τους εμπορικών σχέσεων στο δυσμενές ευρωπαϊκό και παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, ενώ θα δημιουργήσουν ένα διαχρονικό πλέγμα αμφίδρομης συνεργασίας.
 
Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης, στάθηκε ιδιαίτερα στην δημιουργία ενιαίας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών, για την περαιτέρω προώθηση της εξωστρέφειας και διασυνοριακής επιχειρηματικότητας, ως προς την εξεύρεση προσωπικού, την τουριστική και βιομηχανική ανάπτυξη  και άλλους τομείς, καθώς και την διοργάνωση κοινών δράσεων δικτύωσης, προώθησης και προβολής.