Τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες στο φιλόδοξο έργο της Cybarco, Trilogy Limassol Seafront, καθώς την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η σκυροδέτηση του θεμελίου του West Tower.
 
Για το κατασκευαστικό έργο της σκυροδέτησης του West Tower εργάστηκαν πέραν των 130 ατόμων. H διαδικασία διήρκησε περίπου 24 ώρες και σε αυτή χρησιμοποιήθηκαv περισσότερα από 2,500m³ σκυροδέματος ειδικών προδιαγραφών, 4 αντλίες και περίπου 300 διαδρομές μεταφοράς σκυροδέματος. Για το θεμέλιο χρησιμοποιήθηκαν επίσης πέραν των 700 τόνων οπλισμού, τοποθετημένου σε 8 στρώσεις. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν πέραν των 350 λήψεων δοκιμίων για τον έλεγχο του σκυροδέματος και περισσότερες από 100 δοκιμές κάθισης. Επιπρόσθετοι έλεγχοι έχουν διεξαχθεί σε δοκιμαστικές φάσεις και κατά τη διάρκεια της σκυροδέτησης.

 
Εντός του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί και η σκυροδέτηση του θεμελίου του East Tower, αφού οι εργασίες υγρομόνωσης έχουν συμπληρωθεί και ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του οπλισμού του θεμελίου. Προχωρούν επίσης οι εργασίες της δεύτερης φάσης, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων χώρων στάθμευσης και του North Tower.
 
Το West Tower και το East Tower θα ολοκληρωθούν στις αρχές του 2022. Οι πωλήσεις και οι κρατήσεις των διαμερισμάτων και των γραφείων του Trilogy έχουν ξεπεράσει τα €140 εκατομμύρια.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Trilogy Limassol Seafront επικοινωνήστε στο 8000 50 30 ή επισκεφθείτε το trilogylimassol.com.