Άλλη μια διάρρηξη κατοικίας καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στην Πάφο. Αυτή τη φορά στον Δήμο Πέγειας, όπου άγνωστοι δράστες μπήκαν σε κατοικία οικογένειας ιρλανδών και εκμεταλλευόμενοι την απουσία της οικογένειας για λίγες ώρες το βράδυ της Τετάρτης, κατάφεραν να εντοπίσουν και να κλέψουν χρηματικό ποσό 5000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πέτυχαν είσοδο στην κατοικία από κλειστή, αλλά ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Αφού μπήκαν στο σπίτι άρχισαν να ψάχνουν για πολύτιμα αντικείμενα και σε κομοδίνο υπνοδωματίου εντόπισαν χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδων ευρώ σε χαρτονιμίσματα το οποίο και έκλεψαν.

Την διάρρηξη και κλοπή αντιλήφθηκαν τα μέλη της οικογένειας όταν επέστρεψαν από την έξοδο τους και ο 58χρονος ιδιοκτήτης ενημέρωσε την Αστυνομία. Κλιμάκιο του ΤΑΕ Πάφου μετέβη επί τόπου και άρχισε έρευνες, ενώ παραλήφθηκαν και τεκμήρια που στάληκαν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι δράστες ενήργησαν όπως προκύπτει επαγγελματικά, αφού η οικία διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης, πλην όμως οι διαρρήκτες κατάφεραν να πάρουν μαζί τους το οπτικογραφημένο υλικό αναχωρώντας από την σκηνή.

Οι έρευνες συνεχίζονται.