Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση και την ικανοποίηση των εργαζομένων της, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. Η EKK είναι ο δεύτερος οργανισμός δημοσίου δικαίου ο οποίος διεκπεραιώνει με επιτυχία τη διαδικασία του Great Place to Work®.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λαμβάνοντας την πιστοποίηση Great Place to Work®, η EKK αναγνωρίζεται ως ένας οργανισμός που διαθέτει υψηλής ποιότητας διαδικασίες στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, παρέχει κίνητρα στους εργαζόμενους και δημιουργεί υψηλό επίπεδο εμπλοκής, ενώ οι σχέσεις μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης βασίζονται στην εμπιστοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασκήσεις διαδοχής στις οικογενειακές επιχειρήσεις

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου Γιώργος Θεοχαρίδης, ανέφερε ότι «η πιστοποίηση του οργανισμού μας ως Great Place to Work® μάς προσέφερε ιδιαίτερη ικανοποίηση για πολλούς λόγους».

Αρχικά, είπε, «επιβεβαιώνεται ότι αυτό που κάνει την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ξεχωρίζει, δεν είναι άλλο παρά οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν. Άρτια καταρτισμένοι και με εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι εργάζονται σε ένα σύγχρονο περιβάλλον μέσω της χρήσης εξειδικευμένων συστημάτων, έχοντας πάντοτε ως πρωταρχικό μέλημά τους την εκπλήρωση του ρόλου και του οράματος του οργανισμού με επίκεντρο την προστασία του επενδυτικού κοινού».

«Για κάθε νέο συνάδελφο αποτελεί ευχάριστη έκπληξη το περιβάλλον εργασίας, ο επαγγελματισμός και τα υψηλά πρότυπα που εφαρμόζονται στον οργανισμό», πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοχαρίδης σημείωσε ότι «η απόκτηση της εν λόγω πιστοποίησης αποτελεί το επιστέγασμα των πολυετών προσπαθειών και της συνεισφοράς του προσωπικού. Η διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση μίας υγιούς εργασιακής κουλτούρας, αποτελεί και προσωπικό μου στόχο».

Από πλευράς του, ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης, δήλωσε ότι «η ανάπτυξη μιας θετικής και παραγωγικής εργασιακής κουλτούρας, δεν μπορεί να είναι επιδίωξη μόνο ιδιωτικών οργανισμών. Συγχαίρουμε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου για την επιτυχή πιστοποίηση και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Great Place to Work®» .