Ισχυρό νοτιοδυτικό ως βορειοδυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή σήμερα ενώ σταδιακά από αύριο Παρασκευή αναμένεται ασθενής ψηλή πίεση με πιθανότητα βροχής σε διάφορες περιοχές. Το σαββατοκύριακο, πάντως, η θερμοκρασία θα κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι και την Δευτέρα:

Το απόγευμα της Πέμπτης ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια παράλια

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ μετά το μεσημέρι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νότια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δείτε live εικόνα

 

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες