Μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού τα μέλη του ΟΠΕ προχώρησαν στην σύλληψη δύο προσώπων για παράνομη κατοχή ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:20 χθες το απόγευμα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν σε περιοχή στον Άγιο Αθανάσιο να κινείται ύποπτα όχημα που οδηγούσε 25χρονος με συνοδηγό 36χρονο.

Τα μέλη της Δύναμη έκανα σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αντί αυτού ο 25χρονος ανάπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνο τρόπο προσπάθησε να διαφύγει. Στην συνέχεια συγκρούστηκε σε πεζοδρόμιο στην οδό Ανδοκίδου και σταμάτησε στη οδό Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης θεάθηκε ο συνοδηγός να πετάει από το παράθυρο ένα αντικείμενο. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ποσότητα κάνναβης 22 γραμμαρίων. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και σε έλεγχο στο όχημα εντοπίστηκε ένα χειροποίητο τσιγάρο και μια ζυγαριά με ίχνη κάνναβης. Ανακρινόμενος ο 36χρονος παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν δικά του και πως ο 25χρονος δεν γνώριζε την ύπαρξη του.

Ο 25χρονος ανακρινόμενος γραπτώς προέβηκε σε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται ενω καταγγέλθηκε για τα τροχαία αδικήματα. Επίσης κατηγορήθηκε και ο 36χρονος για τη κατοχή ναρκωτικών και ακολούθως απολύθηκε της κράτησης του. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ και την Τροχαία Λεμεσού.