Προχωράει κανονικά και βάσει προγράμματος η κατασκευή του The Icon από την Imperio στη Λεμεσό, με την εταιρεία να δηλώνει αρκετά ικανοποιημένη από το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι στιγμής από αγοραστές.
 
Η Imperio έλαβε άδεια από την Αρχή Πολεοδομίας στο τέλος του 2017, και έκτοτε προχώρησε στην τελειοποίηση του σχεδιασμού και των υπηρεσιών που θα προσφέρονται στο κτίριο-ορόσημο, The Icon.
 
Η κατασκευή ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2018. Οι εκσκαφές ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο και η κατασκευή του υπογείου, των θεμελίων και του σκελετού ξεκίνησε τον Οκτώβριο από την εταιρεία Αδελφοί Ιακώβου. Ένα σημαντικό μέρος των εργασιών έχει ολοκληρωθεί, τροχοδρομώντας το The Icon προς την προγραμματισμένη ημερομηνία ολοκλήρωσής του.
 
“Το όραμά μας για την οικοδόμηση μιας οικιστικής ανάπτυξης παγκόσμιας κλάσης στη Λεμεσό είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα” δηλώνει η εταιρεία.
 
Το The Icon έχει παρουσιαστεί σε εθνικές και διεθνείς κορυφαίες εκδηλώσεις ακινήτων όπως το Ντουμπάι, τη Μόσχα, το Αμάν, το Λονδίνο και το Χόνγκ Κόνγκ και το Τελ Αβίβ.
 
Ο ουρανοξύστης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον επενδυτών που επιθυμούσαν να αγοράσουν διαμερίσματα για να καλύψουν τη ζήτηση μακροπρόθεσμης ενοικίασης πολυτελών κατοικιών και σχεδόν το 45% των κατοικιών έχει ήδη πωληθεί.
 
Μέχρι τον Μάρτιο του 2019, αναμένεται να εγκατασταθεί το γραφείο πωλήσεων στον χώρο ανέγερσης του The Icon. Μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διευθετήσουν ιδιωτική συνάντηση με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.
 
Προς το παρόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση την πρόοδο του The Icon από ΕΔΩ.