Στο διεθνούς εμβέλειας φεστιβάλ Dance Bridges 2019 στην Καλκούτα της Ινδίας έχει επιλεγεί να συμμετέχει η παραγωγή των Ασώματων Δυνάμεων «Όρος / Mountain». Το φεστιβάλ διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια.
 
Η παράσταση που χορογράφησε η Μάχη Δημητριάδου Λίνταλ λαμβάνει μέρος στην τρίτη έκδοση του φεστιβάλ Dance Bridges, που φέτος διεξάγεται μεταξύ 1ης και 5 Αυγούστου υπό τη θεματική «The Sense of Intimacy» (Η αίσθηση της οικειότητας) και υπό τη διεύθυνση της Βανέσα Μαρία Μίρζα.
 
Η επιλογή των χορογραφικών έργων για τη φετινή διοργάνωση έγινε με κριτήριο το γεγονός ότι αφηγούνται προσωπικές ιστορίες με  ευαισθησία και ειλικρίνεια. Εξερευνούνται επίσης οι δυνατότητες που προσφέρουν προτάσεις που εκτελούνται σε ασυνήθιστους χώρους και εστιάζουν στην εγγύτητα του ερμηνευτή με το κοινό, μετατρέποντας το δρώμενο σε μια προσωπική συνάντηση.
 
Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει παραστάσεις, ταινίες και showcases από πάνω από 20 πόλεις και 15 χώρες, που θα φιλοξενηθούν σε διάφορους χώρους στην ινδική μεγαλούπολη. Το Φεστιβάλ φέρνει επίσης σε επαφή τους ντόπιους καλλιτέχνες με την ευρύτερη κοινότητα διοργανώνοντας εκτός από παραστάσεις residencies, εργαστήρια και πρακτική εξάσκηση.
Η παραγωγή «Όρος/ Mountain» πρωτοπαρουσιάστηκε τον Μάιο του 2018 σε Λευκωσία και Λεμεσό, στο πλαίσιο του προγράμματος Τερψιχόρη 2018 για την έρευνα και την ανάπτυξη του σύγχρονου χορού και με τη συνεργασία του Θεάτρου Ριάλτο και του Θεάτρου Δέντρο. Τον περασμένο Ιούλιο συμμετείχε στο Φεστιβάλ Χορού Ζακύνθου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν σμίγει βουνό με βουνό- κριτικό σημείωμα για το «Όρος/ Mountain»
 
Πρόκειται για ένα έργο για την αντοχή, τη συμπόνια, την πνευματική αναζήτηση. «Το Όρος είναι ένα έργο για την αφύπνιση, την αντοχή, την πάλη, τα εμπόδια που καλείται να υπερβεί  κανείς. Είναι ένα ταξίδι εσωτερικής ανάβασης που σηματοδοτεί την αναζήτηση νοήματος και την επιθυμία του ανθρώπου να συναντήσει τον εαυτό του και τον άλλον. Αν η ζωή μας μπορεί να απεικονισθεί με έναν οριζόντιο άξονα, όπου όλα συμβαίνουν μέσα στο πέρασμα του χρόνου, το Όρος είναι ο κάθετος άξονας, που χαρακτηρίζει τον τρόπο και την ποιότητα με την οποία βιώνουμε την κάθε στιγμή. Μεταφορικά το Όρος είναι μια γραμμή που οδηγεί το βλέμμα προς τον ουρανό, προς μια άλλη διάσταση» σημειώνεται.
 
Στο έργο τέσσερις άνθρωποι καταθέτουν τις ιστορίες τους κι αφήνουν το ίχνος της προσωπικής τους διαδρομής. Σ΄ αυτούς αναγνωρίζουμε κομμάτια του εαυτού μας. Οι πορείες μας είναι κοινές ακόμα κι αν φαίνεται να διαφέρουν. Η ανθρώπινη αλυσίδα συνεχίζει την ανάβασή της διασχίζοντας τοπία άλλοτε σκοτεινά και τραχιά κι  άλλοτε φωτεινά και υπερβατικά.
 
Συντελεστές
 
Ιδέα/ χορογραφική διεύθυνση: Ανδρομάχη Δημητριάδου Λίνταλ
Μουσική: Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου
Σκηνογραφική επιμέλεια/ κοστούμια: Έλενα Κατσούρη
Φωτισμοί: Γιώργος Λάζογλου
Χορεύουν/ συνδημιουργούν: Λοΐζος Κωνσταντίνου, Φούλη Στυλιανίδου, Ήβη Χατζηβασιλείου, Γιάννης Οικονομίδης.