Οι συγγραφείς του παρόντος άρθρου Ελευθέριος Αδαμίδης, διδάκτορας Φυσικών Επιστημών, και οι Ραφαέλα και Ειρήνη Λοή, φοιτήτριες, στηριζόμενοι στη φυσική τους ανακάλυψη ότι η Κύπρος μας ξεκόλλησε από το Κέντρο της Ελλάδος αποτελώντας έτσι με Θεϊκή Απαίτηση την Καρδιά της, αποδεικνύουν ότι και οι δύο ηγέτες μας, Γεώργιος Γρίβας και Μακάριος, καλώς σκέφτηκαν από Θεϊκό Ένστικτο, διότι δεν γνώριζαν το βιογεωφυσικό τους πρότυπο.

                Συμπεραίνουν ότι: πρέπει κανείς να εμμένει στη Θεϊκή Πρόνοια και Απαίτηση και να μην σέρνεται από τα πλοκάμια των βαρβάρων υποδούλων του σκότους, διότι τότε, με οδηγούς τους βαρβάρους, όλα καταλήγουν μοιραία σε φονικό μπάχαλο. Την αλληλοεξόντωση.

                Ο Θεός αγαπά τον Ελληνισμό και σ’ αυτόν στηρίζεται. Έκανε λοιπόν το θαύμα του: Η Κύπρος μας, το Ελληνικό αυτό νησί που βρίσκεται στην άκρη του Λιβάνου, είναι πολύ ευάλωτο λόγω θέσεως. Εύκολα μπορεί να βρεθεί μπροστά στις ορέξεις των εξουσιαστών του σκότους. Μα, θα έλεγε κανείς, η Κύπρος έχει Ελληνικό πολιτισμό και ιστορία. Ναι, αλλά οι βάρβαροι χρησιμοποιώντας την ανούσια και ανήθικη εξουσία τους, εύκολα μπορούν αυτά να τα εξουδετερώσουν. Στην υποκρισία και δολιότητα είναι πρώτοι. Θέλεις κάτι θεϊκό για να τους κλείσεις το στόμα και  να θριαμβεύσει το δίκαιό σου. Και ο Θεός το έκανε χάριν του Ελληνισμού. Η Κύπρος μας δεν είναι εκεί που είναι τυχαία. Ήταν, όπως δείξαμε με το βιογεωφυσικό μας πρότυπο στα δύο πρώτα μας άρθρα, εμπηγμένη στο κέντρο της Ελλάδας αποτελώντας έτσι την καρδιά της. Θεία Θελήσει ξεριζώθηκε και πήρε πλώρη για την άκρη του Λιβάνου.

Μπορεί όμως το Σώμα να ζήσει χωρίς την Καρδιά του;

Μπορεί όμως η Καρδιά να ζήσει χωρίς το Σώμα της;

Μπορούν να ενωθούν κομματιαστά;

Ο μόνος τρόπος για να κλείσεις μια για πάντα το στόμα των βαρβάρων αλλά και να σταματήσεις την αστόχαστη και ανόητη υποχωρητικότητα των δικών μας πολιτικών και στρατιωτικών για το ίδιον συμφέρον είναι: Ελλάδα – Κύπρος = Σώμα – Καρδιά, κάτω τα ξερά σας από την Κύπρο μας.

Ελλάδα – Κύπρος απαιτούν, χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις κατευθυνόμενες από τα πλοκάμια των βαρβάρων, την Δυναμική Επανένωση Σώματος και Καρδιάς. Είναι η πρώτη, η υπέρτατη επιλογή για να μπορέσει το Άκαρδο Ελληνικό Σώμα να αποκτήσει την καρδιά του, έτσι να ενεργοποιηθεί και να απαιτήσει τα περαιτέρω.

Είναι εντυπωσιακό και ασύλληπτο το Θεϊκό Ένστικτο που οδηγούσε τον απλό Ελλαδικό και Κυπριακό λαό στους αγώνες και στις θυσίες του, την στιγμή που συναφείς πολιτικοί και στρατιωτικοί έπαιζαν το κομπολόι τους παρασυρμένοι από τα πλοκάμια του σκότους, που ήθελε Ελλάδα – Κύπρο σαν το κέντρο του Διεθνούς Κολοσσαίου τους, με τους τρεις ομόκεντρους κύκλους γύρω του (σύμβολο των Ατλάντων κατά Πλάτωνα) περιέχοντες τα σατανικά οικονομικά και εξουσιαστικά ιδρύματά του, στο οποίο Κολοσσαίο θα εξοντώνονται οι λαοί της Γης, για να φτιάξουν το δικό τους σατανικό γένος, ρεζιλεύοντας το Θείον, που έχει κορωνίδα του τον άνθρωπο, τον οποίον αντίθετα ο Ελληνισμός έχει αναλάβει να προστατεύσει. Η δική μας Φυσική Ανακάλυψη επιβεβαιώνει το Θεϊκό τους Ένστικτο πανηγυρικά.

Ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής ήταν ο ανίκητος Στρατηγός του αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Πολέμησε την απολίτιστη Αγγλική εξουσία. Ήξερε πόσο δόλιοι είναι. Μαζί τους πάντα χάνεις. Σου την έχουν στημένη απ’ αρχής χρόνου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ήταν ο κληρικός ηγέτης, το ασυμβίβαστο αλλά και πανέξυπνο φτωχό βοσκόπουλο που γνώρισε την Αγγλική παμπεσιά και αλαζονεία και από πίσω τους τα σχέδια του σκότους. Καταδιώχθηκε από την Αλεπού, αλλά και από τους υπνοβατούντες συναφείς Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς: «Έλα καημένε, δίνουμε ένα κομμάτι και παίρνουμε το υπόλοιπο.» Το αγέρωχο βοσκόπουλο απαντά: «Όχι κύριοι, ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ. Η Κύπρος μας πάει ολόκληρη. Οι ορέξεις των σατανικών δυνάμεων μακριά.»

Και το βοσκόπουλο είχε δίκιο. Η Καρδιά δεν κομματιάζεται. Τότε το έκανε ο Μακάριος από Θεϊκό Ένστικτο. Τώρα έχουμε και την Επιστημονική Απόδειξη.

Θα πρέπει σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε την κριτική του Πατέρα Σάββα Αχιλλέως, που ήταν ο οργανωτικός εγκέφαλος του Απελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.:

                Ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής ήταν για τον Πατέρα ο άπιαστος, ασύγκριτος στρατηγός, αρχηγός του αγώνα μας, που κατανίκησε την δόλια Αγγλική εξουσία, που σαν έμπορας μαζεύτηκε στην Κύπρο μας, στοχεύοντας τον κόσμο ολόκληρο για το ίδιον συμφέρον.

 Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ήταν για τον Πατέρα ο θρησκευτικός ηγέτης, ευθαρσής, ακατάβλητος και ανυποχώρητος στους πόθους του Έθνους, που ανέλαβε την διπλωματία του Αγώνα και φορτώθηκε τις συμφωνίες της Ζυρίχης – Λονδίνου χωρίς να το θέλει.

Το ζητούμενο όμως για τη δόλια Κορώνα, απ’ αρχής χρόνου, ήταν να φέρει σε ρήξη Γρίβα και Μακάριο και να διχάσει την Κύπρο, οπότε έτσι να επιπλέει και να ροκανίζει. Τι άλλο βολιδοσκόπησε από τις σατανικές συνθήκες Ζυρίχης – Λονδίνου, που εξ αρχής ήξερε πώς να τις υπονομεύσει. Έβαλε μέσα και τα πιράγχας για ευχέρεια και ανοίγματα. Χώρισαν λοιπόν οι ηγέτες μας σε Ζυριχικούς και μη. Ο διχασμός ήταν καλά στημένος και αναπόφευκτος και μαζί του το μπάχαλο και η αλληλοσφαγή. Τι πιο θεμιτό για το σκότος. Οι Έλληνες να αλληλοσκοτώνονται ξεχνώντας το ΙΧΩΡ τους. Υπάρχει όμως και το Σχέδιο του Θεού, η Θεία Απαίτηση και Πρόνοια: Ελλάδα – Κύπρος = Σώμα – Καρδιά που δεν παίζεται, που δεν σέρνεται πίσω από τα πλοκάμια του παγκόσμιου σκότους, που έχει μια φωνή και μια πυγμή, που ανεβάζει και τους δύο ηγέτες Γρίβα και Μακάριο στα Ουράνια και ο Ελληνισμός ενώνεται, δεν χάνει, ΝΙΚΑ.