Για την μικρούλα Σέιλορ Κλας από τις ΗΠΑ, κάτι πολύ περίεργο συνέβαινε στο δωμάτιό της. Όταν άρχισε να παραπονιέται στους γονείς της ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της, οι γονείς της σκέφθηκαν δύο πράγματα: είτε ότι ήθελε να τους τραβήξει το ενδιαφέρον, είτε ότι φαντάστηκε τα τέρατα.

Η επιμονή της όμως τους προβλημάτισε. Επί μήνες το κοριτσάκι παραπονιόταν για τα τέρατα στο δωμάτιό της.

Το αγροτόσπιτο στο οποίο μένει η οικογένειά της είναι 100 ετών και βρίσκεται στη Βόρεια Καρολίνα, όπως μεταδίδει το BBC. Ωστόσο, το παιδί δικαιώθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς το βουητό που άκουγε, ήταν αληθινό.

Δεν υπήρχαν βεβαίως τέρατα στο δωμάτιό της αλλά δεκάδες χιλιάδες μέλισσες πάνω από το υπνοδωμάτιό της. Ένας μελισσοκόμος εντόπισε περίπου 60.000 μέλισσες με τους γονείς της μικρής να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη.

Νόμιζαν ότι το κοριτσάκι επηρεάστηκε από ταινία που είδε

Αρχικά ότι η μικρή τους παραπονέθηκε για τέρατα στον τοίχο του δωματίου της, της έδωσαν ένα μπουκάλι νερό για να αναγκάσει να φύγουν από την ντουλάτα της. Πριν από λίγες ημέρες, όλοι μαζί είχαν δει μία ταινία με τέρατα και νόμιζαν ότι το κοριτσάκι επηρεάστηκε απ’ αυτήν.

«Της δώσαμε ένα μπουκάλι νερό και της είπαμε ότι είναι σπρέι για τέρατα, ώστε να μπορεί να τα ψεκάζει τη νύχτα», δήλωσε η μητέρα του μικρού κοριτσιού. Ωστόσο, η μικρούλα συνέχιζε να διαμαρτύρεται για τον ανεξήγητο θόρυβο.

Κι όταν η μητέρα της μικρής παρατήρησε ότι υπήρχαν μέλισσες κοντά στη σοφίτα και την καμινάδα έξω από το σπίτι τους, σκέφτηκε ότι Σέιλορ μπορεί να άκουγε το βουητό κοντά στο ταβάνι της κρεβατοκάμαράς της.

Τότε η οικογένεια τηλεφώνησε σε μία εταιρεία καταπολέμησης παρασίτων, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το βουητό προερχόταν από δεκάδες χιλιάδες μέλισσες, ένα προστατευόμενο είδος στις ΗΠΑ.

Εν συνεχεία, με τον σύζυγό της απευθύνθηκαν σ’ έναν μελισσοκόμο, ο οποίος διαπίστωσε ότι τα έντομα κατευθύνονταν προς τις σανίδες του πατώματος της σοφίτας που βρίσκονται ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο της κόρης τους.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, οι μέλισσες έφτιαχαν επί οκτώ μήνες μία τεράστια κυψέλη.

Με την βοήθεια θερμικής κάμερας που σάρωσε τους τοίχους στο υπνοδωμάτιο της τρίχρονης Σέιλορ, ο μελισσοκόμος κατάφερε να αφαιρέσει 55.000 έως 65.000 μέλισσες και 45 κιλά κηρήθρας.

Τα έντομα τοποθετήθηκαν σε ειδικά κουτιά και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο μελισσών, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

protothema.gr