Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 65 χρόνων παρουσίας στον χώρο της ενημέρωσης, ευχόμαστε στον «Φιλελεύθερο» χρόνια πολλά και δημιουργικά και εκφράζουμε την εκτίμησή μας για τη σημαντική και πολυδιάστατη συμβολή του, όχι μόνο στην ενημέρωση του κυπριακού λαού, αλλά και στην παιδεία του με την ευρύτερη έννοια, τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική.

Σ’ αυτή την 65χρονη διαδρομή, ο «Φιλελεύθερος» έχει αναδειχθεί διαχρονικά σε έναν σοβαρό και υπεύθυνο συντελεστή της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του κυπριακού λαού και αποτελεί πλέον –όχι ασφαλώς τυχαία– ένα σταθερό σημείο αναφοράς στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

Ιδιαίτερη μνεία θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται στη διαχρονική ενασχόληση του «Φιλελεύθερου» με τα θέματα κοινωνικής πολιτικής, καθώς και στην προβολή μέσα από τις στήλες του, των εργατικών και κοινωνικών αγώνων, κατά κανόνα με αντικειμενικότητα και κοινωνική ευαισθησία.
Ως Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ νιώθω επίσης την ανάγκη να σημειώσω το γεγονός ότι ιστορικά, στον «Φιλελεύθερο» ως εργασιακό χώρο, αναγνωρίστηκε ο ρόλος του συνδικαλιστικού κινήματος και η αξία της τριμερούς συνεργασίας και λειτούργησε η συλλογική διαπραγμάτευση.

Εύχομαι στον «Φιλελεύθερο» να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και για πολλά ακόμα χρόνια την πολυδιάστατη παρουσία του στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πάντα διατηρώντας και ενισχύοντας εκείνες τις αξίες, ο σεβασμός των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για αντικειμενική, σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση.

* Γ.Γ. ΠΕΟ.