Mε όπλο την έγκαιρη και κυρίως την έγκυρη ενημέρωση, το philenews.com έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη του κοινού, το οποίο επιλέγει τις ιστοσελίδες του Φιλελεύθερου για την ενημέρωσή του. Μέσα από τις εξελίξεις, η δημοσιογραφική ομάδα έχει αναδείξει διάφορες πτυχές των γεγονότων, τα οποία έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον, τον συγκλονισμό, μα και τη συγκίνηση των χρηστών και τα οποία αφορούν κατά κόρον τις δομές της κοινωνίας, τον τρόπο λειτουργίας του κράτους, αλλά και τις μεταβολές στο διεθνές περιβάλλον.
 
Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου, γνωστού ως «Ορέστη». Οι πολυήμερες έρευνες προς εντοπισμό των θυμάτων, τα ερωτήματα γύρω από τις εξαφανίσεις των γυναικών πυροδότησαν εξελίξεις, μεταξύ των οποίων την παραίτηση του τέως υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου και την παύση του τέως Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου. Μεταφέροντας ζωντανά τα τεκταινόμενα, με συνεχή ενημέρωση από την Κόκκινη Λίμνη και τη Λίμνη Μεμί, το philenews.com μετέδωσε λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα, που ουκ ολίγες φορές προκάλεσαν τον αποτροπιασμό της κοινωνίας.

Από το πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα «διπλό φονικό» του Στροβόλου, το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στον Ύψωνα, τον θάνατο της Έλενας Φραντζή και του μικρού Στυλιανού, μέχρι την απαγωγή δύο μαθητών στη Λάρνακα και τις πυρκαγιές στη Σολέα, η δημοσιογραφική ομάδα μετέφερε με αντικειμενικότητα και, πάνω από όλα, με σεβασμό προς τον αναγνώστη τα γεγονότα όπως συνέβησαν, τη στιγμή που συνέβησαν.

Με συνεχή ρεπορτάζ, αλλά και πλούσια αρθρογραφία, προβάλαμε όλα τα ερωτήματα που πυροδότησε η έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί. Από τον ξεσηκωμό της κοινωνίας, με αίτημα την παραίτηση τού τότε Προέδρου Χριστόφια και τις «αναταράξεις» στο πολιτικό σκηνικό, το philenews προέβαλε έγκυρα και αντικειμενικά όλα τα τεκταινόμενα.

Επιπρόσθετα, το θερμό καλοκαίρι του 2018 στο χώρο της Παιδείας, με την κόντρα εκπαιδευτικών οργανώσεων και υπουργείου Παιδείας, που είχε ως αποτέλεσμα δύο μεγάλες πορείες, με πρωτοφανή συμμετοχή εκπαιδευτικών, προκάλεσε προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι. Το philenews.com παρείχε συνεχή ενημέρωση, προβάλλοντας τα επιχειρήματα τόσο των εκπαιδευτικών οργανώσεων όσο και του υπουργείου Παιδείας, αλλά και των οργανωμένων γονέων.

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν πρόσφατα και στο χώρο της Υγείας, με την εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας. Το philenews.com από την πρώτη στιγμή παρείχε με συνεχή διαφωτιστικά ρεπορτάζ την απαραίτητη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του νέου συστήματος και συνεχίζει να μεταδίδει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες γύρω από την πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη μεταρρύθμιση.

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις και στην Οικονομία, λόγω της κρίσης στον τραπεζικό τομέα, αλλά και λόγω των οικονομικών σκανδάλων και των πολύκροτων «λουκέτων» που προκάλεσαν σάλο. Tο philenews.com κάλυψε έγκυρα το «κούρεμα» καταθέσεων, το κλείσιμο της Λαϊκής Τράπεζας και του Συνεργατισμού, αλλά και το λουκέτο της Cyprus Airways, της Εurocypria, αλλά και της Cobalt.

Έφερε ακόμη στο φως τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει εδώ και καιρό η λειτουργία του προγράμματος πολιτογραφήσεων, το οποίο εφαρμόζει η Κυπριακή Δημοκρατία, με «φωνές» εντός και εκτός Κύπρου να κάνουν λόγο για κατάχρηση του προγράμματος και «ξέπλυμα» χρήματος από αμφιλεγόμενους επενδυτές.

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στο χώρο της Πολιτικής, με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και πλούσιες συνεντεύξεις, οι δημοσιογράφοι του Φιλελεύθερου κάλυψαν όλες τις εκλογικές μάχες για την ανάδειξη των εκπροσώπων του λαού.

Επιπρόσθετα, με συνεχείς ανταποκρίσεις και αναλύσεις προέβαλαν το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο των συνομιλιών στο Κυπριακό και ειδικότερα των διεθνών διασκέψεων στο Μον Πελεράν, στη Γενεύη και το Κραν Μοντανά. Η απόπειρα της Κυπριακής Δημοκρατίας για αξιοποίηση του ενεργειακού της πλούτου, η συμμετοχή σε περιφερειακές συνεργασίες, αλλά και η προσπάθεια για αντιμετώπιση των τουρκικών παραβιάσεων στην κυπριακή ΑΟΖ αποτελούν ζητήματα για τα οποία οι δημοσιογράφοι παρέχουν συνεχή αλλά και πολύπλευρη ενημέρωση. Επιπρόσθετα, με συνεχή άρθρα το philenews ενημερώνει για τις πολιτικές της ΕΕ και όλες τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αφορούν άμεσα και αναπόφευκτα τις ζωές μας.

Καταληκτικά, σε ένα διεθνές περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς, το philenews μεταφέρει έγκαιρα και αντικειμενικά όλες τις εξελίξεις στην υφήλιο. Από τις εκλογικές μάχες, την Αραβική Άνοιξη, τις διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας στον ευρωπαϊκό Νότο, αλλά και τον ξεσηκωμό σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, μεταφέρουμε τα τεκταινόμενα, όπως ακριβώς αυτά διαδραματίζονται, φωτίζοντας διάφορες πτυχές τους.
Με άμεση ενημέρωση για τα πολυάριθμα τρομοκρατικά γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας, οι αναγνώστες έχουν κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον γύρω από τον τομέα της διεθνούς ασφάλειας. Παράλληλα ο πόλεμος στη Συρία –και ο ανταγωνισμός των μεγάλων δυνάμεων– συνεχίζει να προβληματίζει για την αστάθεια που επικρατεί στην περιοχή μας και για τις οδυνηρές συνέπειές του. Το Brexit έχει βάλει φωτιά από το 2016 στο ευρωπαϊκό σκηνικό, προβληματίζοντας και για τις επιδράσεις του στην κυπριακή οικονομία, ενώ το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και η προσφυγική κρίση πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια συνεχώς στην πρώτη γραμμή των ειδήσεων.

Με ρεπορτάζ, αναλύσεις, αλλά και οπτικοακουστικά μέσα, το philenews.com μεταφέρει… την υφήλιο στην οθόνη σας και υπόσχεται να συνεχίσει τον αγώνα για όλο και πιο έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση. 

ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ xrysesssyntages.com
 
Η ιστοσελίδα xrysessyntages.com περιλαμβάνει τις πιο εμπνευσμένες και λαχταριστές προτάσεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Με τη στήριξη των πιο έγκυρων περιοδικών μαγειρικής στην Κύπρο (Χρυσές Συνταγές &Taste) η ιστοσελίδα xrysessyntages.com αποτελεί την πιο αξιόπιστη online πηγή για πετυχημένες και νόστιμες προτάσεις φαγητού, αλλά και γλυκές αλχημείες. Με πέραν των 4.000 συνταγών που εμπλουτίζονται και αυξάνονται καθημερινά, η ιστοσελίδα xrysesssyntages.com αποτελεί το δεξί χέρι για όσους ασχολούνται με την κουζίνα.
 

Η ιστοσελίδα έιναι χωρισμένη σε εύχρηστες ενότητες και ο επισκέπτης μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα μια μεγάλη γκάμα από προτάσεις για comfortfood και γκουρμέ πιάτα. Δοκιμασμένες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι, αλλά και προτάσεις για ξεχωριστές δημιουργίες.
Πιάτα με κρέας, πουλερικά, χορτοφαγικά, ψαρικά, σαλάτες, μακαρονάδες, παραδοσιακά ζυμώματα, γλυκά με σοκολάτα, κέικ, κουλούρια, τούρτες, μαρμελάδες, σιροπιαστά και ποτά. Νόστιμες και λαχταριστές επιλογές για τις οικοκυρές και τους οικοδεσπότες, αλλά και πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για τους επαγγελματίες του χώρου. Στο xrysessyntages.com ο επισκέπτης θα βρει όλα τα μυστικά για την κουζίνα, συνταγές για να φτιάξει τα δικά του ποτά και χρήσιμες πληροφορίες της αγοράς.

Στην κατηγορία «Πιάτα με Υπογραφή», αναγνωρισμένοι άνθρωποι του χώρου όπως ο διάσημος σεφ Περικλής Ρουσουνίδης, καθώς και αγαπημένοι συνεργάτες των περιοδικών μαγειρικής ανεβάζουν τις ευφάνταστες δημιουργίες τους και μοιράζονται χρήσιμα tips που δίνουν γεύση και άρωμα στα φαγητά. Η Νίνα Θεοχαρίδου, η Χρύσω Λέφου και η Γαλάτεια Παμπορίδη μεταφέρουν λαχταριστές συνταγές από την ομώνυμη εκπομπή μαγειρικής της κυπριακής τηλεόρασης που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ. Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Ανδρέας Καβάζης, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και η Λουίζα Ζεμπύλα φτιάχνουν κλασικά πιάτα με μοντέρνες πινελιές για όλες τις ώρες.
 
kariera.com.cy – Βρες τη θέση εργασίας που σου αξίζει

Το kariera.com.cy αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση της εξειδικευμένης έντυπης έκδοσης ΚΑΡΙΕΡΑ που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη μαζί με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», με θέσεις εργασίας από όλους τους μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες στην Κύπρο. Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης μπορεί να βρει εύκολα, γρήγορα και απλά τις θέσεις εργασίας στον κλάδο ή την ειδικότητα που τον ενδιαφέρει.

Η ιστοσελίδα kariera.com.cy είναι η λύση που έχουν ήδη εμπιστευτεί περισσότεροι από 3.000 εργοδότες. Από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας της, η ιστοσελίδα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγάλων εργοδοτών της κυπριακής αγοράς. Με μία εύκολη και απλή διαδικασία οι εργοδότες μπορούν να δημιουργήσουν προφίλ στο kariera.com.cy, ενώ αναλόγως των αναγκών μπορούν να επιλέξουν το αντίστοιχο πακέτο προβολής.

Η ιστοσελίδα kariera.com.cy αποτελεί παράλληλα την κορυφαία επιλογή όσων αναζητούν εξέλιξη της επαγγελματικής τους πορείας. Με χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας κάθε μήνα, το εύρος τους καλύπτει το σύνολο των σύγχρονων κλάδων και ειδικοτήτων. 

Μέσω της ιστοσελίδας kariera.com.cy χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν βρει τη θέση εργασίας που έψαχναν, ενώ οι μεγαλύτεροι εργοδότες της Κύπρου εμπιστεύονται το kariera.com.cy για την αναζήτηση και εξεύρεση προσοντούχου προσωπικού.

Η επιχειρηματική ιστοσελίδα kariera.com.cy διατίθεται στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
 
incyprusproperty.com – Όλα τα ακίνητα κάτω από την ίδια «στέγη»

Το incyprusproperty.com έχοντας τη στήριξη του μεγαλύτερου δημοσιογραφικού και εκδοτικού οργανισμού στην Κύπρο, κατάφερε να συγκεντρώσει κάτω από την ίδια «στέγη» δεκάδες χιλιάδες αγγελίες από τους μεγαλύτερους κτηματομεσίτες και developers της Κύπρου.
Καθημερινά η ιστοσελίδα ανανεώνεται με οτιδήποτε καινούργιο προσφέρεται προς πώληση ή ενοικίαση στις κατηγορίες των διαμερισμάτων, σπιτιών, οικοπέδων ή επαγγελματικής στέγης.

Το incyprusproperty.com αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες στον τομέα των ακινήτων. Οι εγγεγραμμένοι κτηματομεσίτες μπορούν να εγγραφούν στο incyprusproperty.com και να δημιουργήσουν το εταιρικό τους προφίλ μέσα στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβάνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Ακολούθως μπορούν να επιλέξουν τη μηνιαία συνδρομή που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους (Bronze, Silver, Gold ή Platinum) αναλόγως του αριθμού των ακινήτων που θέλουν να προβάλλουν σε μηνιαία βάση, αλλά και τις διαφημίσεις που θέλουν να φιλοξενηθούν.

Μέσα από αυτή την τεράστια βάση δεδομένων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα και απλά, εισάγοντας συγκεκριμένα κριτήρια (πόλη, περιοχή, τιμή), να επιλέξει για αγορά ή ενοικίαση το ακίνητο που τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Το incyprusproperty.com περιλαμβάνει, επίσης, το πλούσιο αρχείο του περιοδικού «Συνθέσεις» με παρουσιάσεις κατοικιών για όλα τα γούστα.

Στο microsite των Συνθέσεων μπορείτε να βρείτε κατόψεις και φωτογραφίες όλων των δωματίων και των εξωτερικών χώρων μερικών από τα ομορφότερα σπίτια που υπάρχουν στην Κύπρο. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πλούσια αρθρογραφία για τον τομέα των ακινήτων, συμβουλές από ειδικούς, αλλά και μικρά tips για το πώς να διαμορφώσετε τον χώρο σας.

Η επιχειρηματική ιστοσελίδα incyprusproperty διατίθεται στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
 
cyprus-is.com – Ο πληρέστερος και πιο ενημερωμένος επιχειρηματικός κατάλογος της Κύπρου
 
Το cyprus-is.com αποτελεί τον πληρέστερο και πιο ενημερωμένο επιχειρηματικό κατάλογο της Κύπρου. Ό,τι κι αν χρειάζεστε, είτε πρόκειται για υπηρεσίες, εστιατόρια, εργασίες στο σπίτι ή ακόμη και υπεραγορές ή ξενοδοχεία, το cyprus-is.com περιλαμβάνει τα πάντα και όλες τις πληροφορίες όπως τηλέφωνο, διεύθυνση, ιστοσελίδα, e-mail κ.α.

Με 33.000 επιχειρήσεις ήδη εγγεγραμμένες στον κατάλογο και διαχωρισμένες σε 720 ευδιάκριτες κατηγορίες, η πλοήγηση στο cyprus-is.com και ο εντοπισμός της εταιρείας ή της υπηρεσίας που αναζητάτε γίνεται παιχνίδι. Επιπλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας GPS, οι χρήστες είναι σε θέση να εντοπίζουν την επιλογή που βρίσκεται πιο κοντά σε αυτούς.

Οι επαγγελματίες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την προβολή τους μέσω του cyprus-is.com μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τρία πακέτα (Ασημένιο, Χρυσό ή Πλατινένιο) με κόστος από 50 έως 100 ευρώ το χρόνο και να επιλέξουν μία σειρά από επιπλέον παροχές, όπως ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών, περιγραφή της επιχείρησης, προσφορές και καταχώριση στο Top Ten του καταλόγου.

Η επιχειρηματική ιστοσελίδα cyprus-is.com διατίθεται στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.