Την περηφάνια της, για τη μεγάλη μάχη, που δίνουν τα μέλη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων όλο αυτό το διάστημα, εκφράζει η υπεύθυνη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει η κ. Κωνσταντίνου, τον Ιούλιο η Υπηρεσία κλήθηκε να ανταποκριθεί σε 3.400 περιστατικά covid-19 και άλλα τόσα επείγοντα. Απευθύνοντας μήνυμα στα μέλη της υπηρεσίας αναφέρει ότι υπό συνθήκες καύσωνα στην καμπίνα του ασθενοφόρου, με την θερμοκρασία να διπλασιάζεται,  φορώντας τις ειδικές στολές, «εσείς όμως εκεί λεβέντικα στην μάχη» και συνεχίζει αναφέροντας ότι είναι «περήφανη για όλη την Υπηρεσία που δεν έπαψε λεπτό να αγωνίζεται προσφέροντας όλοι το απάντων των δυνάμεων τους».

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτησή της:

«Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατι ο μήνας Ιούλιος μας έδωσε τις πιο μεγάλες καταστροφές στην Κύπρο…..Ιούλιος 2021, 30 μέρες μόνο μέχρι σημμέρα και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων ανταποκρίθηκε σε περισσότερα απο 3.400 περιστατικά Covid19 και άλλα τόσα επείγοντα περιστατικά….Ζέστη στην καμπίνα του ασθενοφόρου, με την θερμοκρασία να διπλάσιαζεται φορώντας τις ειδικές στολές….εσείς όμως εκεί λεβέντικα στην μάχη…από τον πόλεμο του covid να διασώσετε ανθρώπινες ζωές στην θάλασσα….Στέλιο Αντωνίου-Έλενα Χριστοδούλου,Κωνσταντίνο Γεωργίου-Παναγιώτη Γρηγορίου περήφανη πάντα για έσας και για την μάχη που δώσατε αυτές τις μέρες…Περήφανη για όλη την Υπηρεσία που δεν έπαψε λεπτό να αγωνίζεται προσφέροντας όλοι το απάντων των δυνάμεων τους…».