Σε φουλ ρυθμούς βρίσκονται οι διεργασίες στην Αλληλεγγύη για στελέχωση των ψηφοδελτίων της, ενώ χθες παρουσίασε τους πρώτους δεκαοκτώ υποψηφίους της για τις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Πρόκειται για τους:

Ελένη Θεοχάρους, πρόεδρος του Κινήματος, Μιχάλης Γιωργάλλας, βουλευτής, Λευκωσία, Ρούλα Γεωργιάδου βουλευτής, Λευκωσία, Γιώργος Παπαδόπουλος, Λεμεσό, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, πολιτικός επιστήμονας, Λευκωσία, Μάριος Πουλλικκάς, ιδιωτικός υπάλληλος, Λευκωσία, Ανδρέας Τελεβάντος πρόεδρος Νεολαίας Αλληλεγγύης, Λευκωσία, Παντελίτσα Γιόκκα, πρόεδρος Γυναικείας Αλληλεγγύης, Λευκωσία, Χρύσης Ναφαϊδης, ασφαλιστής, Λευκωσία, Αρτέμης Χατζηπαναγής, επιχειρηματίας, Λάρνακα, Πρόδρομος Τοπούζης, δημοτικός σύμβουλος, Λεμεσό, Φρανσίς Γκάυ, αρχιμουσικός/ Πανεπιστημιακός, Λεμεσό, Ανδρέας Ιωάννου Τσιάτσιου, κοινοτάρχης Φανερωμένης, Λευκωσία, Αλέξης Σοφοκλέους, ιδιωτικός υπάλληλος, Λευκωσία, Ανδρέας Αθανασίου, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αμμόχωστο, Κυριάκος Μπαρής, εκπαιδευτικός, Λεμεσό, Σταύρος Έλληνας, επιχειρηματίας, Λάρνακα και Αλέξιος Κωνσταντίνου, δικηγόρος / Ακαδημαϊκός, Αμμόχωστο.

Σε μεταγενέστερο στάδιο αναμένεται να υπάρξει νέα ανακοίνωση και με άλλους υποψηφίους που θα συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος σε όλες τις πόλεις. 

Το Κίνημα Αλληλεγγύη παρουσίασε επίσης χθες τις προεκλογικές θέσεις και προτάσεις του ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «μέσα σε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση, η κυπριακή κοινωνία παγιδευμένη στα πλοκάμια της πολύχρονης εκκρεμότητας του εθνικού προβλήματος και της συνεχιζόμενης κρίσης αξιών που ταλαιπωρεί την πολιτική της ζωή, κουρασμένη από τα μεγάλα λόγια, την έλλειψη ποιότητας και τη μικρή αποτελεσματικότητα, φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της».

«Η ανατροπή αυτής της κατάστασης είναι ευθύνη όλων. Στο έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε το όραμα, τον στρατηγικό στόχο, τις ιδέες, τις εισηγήσεις και τις προτάσεις του Κινήματος μας, στην πορεία προς τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021. Το στρατηγικό αυτό μας όραμα για τα όσα πρέπει να γίνουν για να αλλάξει η Κύπρος μας, θα το υπηρετήσουν οι βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος Αλληλεγγύη στη νέα Βουλή για την Περίοδο 2021 – 2026», προστίθεται. 

Στο έντυπο παρουσιάζονται αναλυτικά οι θέσεις της Αλληλεγγύης σε σχέση με την Υγεία, τη Διαφθορά, την Παιδεία, την Άμυνα, το κράτος Πρόνοιας και το Κυπριακό.

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος