Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 10 Ιουλίου, στην έκδοση συσκευασίας μαζί με τον «Φιλελεύθερο» και «Το Βήμα», 2 πολυτελείς εκδόσεις.

Αλησμόνητες Πατρίδες: Αϊβαλί & Μεγάλοι Μύθοι των Αρχαίων Ελλήνων: Αθηνά

Αλησμόνητες Πατρίδες – Αϊβαλί: Μια συλλεκτική έκδοση με μοναδικές εικόνες μνήμης και άγνωστα ντοκουμέντα, 100 χρόνια από την καταστροφή.

Ένα άλμπουμ με σπάνιες φωτογραφίες από το σημαντικότερο ιστορικό κέντρο του ελληνισμού στη Μικρά Ασία, συνοδευτικά σχόλια και σπάνιο αρχειακό υλικό.

Το Αϊβαλί, ήταν από τις πρώτες πόλεις που ιδρύθηκαν στη Μικρά Ασία. Οι πρώτοι κάτοικοι του ήταν Έλληνες χριστιανοί και στα χρόνια που ακολούθησαν το Αϊβαλί αναγνωρίστηκε ως αμιγώς χριστιανική κοινότητα, η οποία δραστηριοποιήθηκε πολύ στη διάδοση της επιστήμης, του πολιτισμού και των γραμμάτων, ενώ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην οικονομική και πνευματική ζωή της περιοχής.

Το Αϊβαλί, ανήκει στις χαμένες πατρίδες του ελληνισμού. Η έκδοση αυτή παρουσιάζει το Αϊβαλί των Ελλήνων μέσα από ένα πολύχρωμο μωσαϊκό εικόνων.

Μεγάλοι Μύθοι των Αρχαίων Ελλήνων – Ζεύς: Οι απαρχές του κόσμου

Ο κόσμος των θεών, αλλά και των ηρώων. Οι περιπέτειες, τα πάθη αλλά και τα παθήματα τους.

• ΖΕΥΣ • ΑΘΗΝΑ • ΑΧΙΛΛΕΑΣ • ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Αυτή την εβδομάδα, στον 2ο τόμο της best seller σειράς, που σάρωσε στην Ιταλία και την Ελλάδα, γραμμένη με απλό και πρωτότυπο τρόπο, διαβάστε:

Αθηνά – Η ανίκητη θεά

Η δράση, τα πάθη και οι περιπέτειες της.

Η πρώτη τη τάξει κόρη του Δία, ο οποίος τη γεννά χωρίς τη διαμεσολάβηση μητέρας. Ελεύθερη, ανεξάρτητη, αδέσμευτη. Θεά πολεμίστρια, φέρει κράνος, δόρυ και ασπίδα.

 
 

 

Αυτή την Κυριακή μαζί με τον «Φιλελεύθερο» και «Το Βήμα»!