Σε πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε ο όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ με την εταιρεία παγκόσμιας βιοφαρμακευτικής Sanofi για πλήρη εκπροσώπηση της στην Κύπρο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου ότι προχωρά σε μια ιδιαίτερα σημαντική επιχειρηματική συμφωνία: την πλήρη εκπροσώπηση, της παγκόσμιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας Sanofi στην Κύπρο. 

Η Sanofi αναπτύσσει καινοτόμα θεραπευτικά σκευάσματα σε ειδικές ιατρικές κατηγορίες όπως: Σπάνιες ασθένειες, Πολλαπλή Σκλήρυνση, Ογκολογία, Ανοσολογία, Μολυσματικές ασθένειες, Διαβητολογικά και Καρδιολογία συνεχίζει στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Όμιλος, παράλληλα με την διανομή φαρμάκων, αναλαμβάνει και την επιστημονική ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας στην Κύπρο για τα φαρμακευτικά σκευασμάτα της Sanofi .

Η επιχειρηματική αυτή εξέλιξη αντανακλά τη διεύρυνση εμπιστοσύνης της Sanofi στον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ.  Τέλος στην ανακοίνωση σημειώνεται πως, «Μια συνεργασία η οποία μας προσφέρει μια νέα ευκαιρία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και της επιστημονικής ενημέρωσης των Επαγγελματιών Υγείας. Τέλος στην ανακοίνωση σημειώνεται πως Κάτι που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την εκπλήρωση της αποστολής μας: να κάνουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα».