Ο Μάριος Παύλου προτείνει από τις 24 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου στο Ξυδάδικο μια περφόρμανς που αντιπαραβάλλει, ανακατασκευάζει και αναμειγνύει αναλογικούς και ηλεκτρονικούς ήχους με στίχους και ποιήματα εμπνευσμένα από πολιτισμικούς μύθους της Κύπρου και της Μέσης Ανατολής και την σύγχρονη ευρωπαϊκή λογοτεχνία.

Στην παράσταση με τίτλο «Backflip.Wave.Splash» δημιουργείται στο πλαίσιο ενός live concert μια τελετουργική στιγμή όπου οντότητες του παρελθόντος ρέουν ανάμεσα σε υλικά, μουσική και ποιήματα για να καταλήξουν στον διαμεσολαβητή τους: ένα μουσικό duo με το όνομα «Stranger in the body» (ένα συγκρότημα από την Κύπρο που δημιουργήθηκε το 2022 από τον τραγουδιστή Cievil Momo & τον μουσικό παραγωγό Kalaqs).

Ιστορικά πρόσωπα όπως ο Khnumhotep και ο Niankhkhnum, η L’Inconnue de la Seine, η Hatshepsut και ο Hippolyte Bayard δημιουργούν μια αφήγηση για τη συχνά ανησυχητική εμπειρία του φυσικού μέσα στο κοινωνικό σώμα για να μοιραστούν εμπειρίες επιθυμίας, ταύτισης και σεξουαλικότητας. Εικόνες και τραγούδια ξετυλίγονται από μια ροή συνείδησης που εξερευνά ποικίλες μορφές ρευστότητας αλλά και την εκ νέου ανακάλυψη ενός σώματος, σε σχέση με τα όνειρά του και την υλικότητα του νερού.

  • Λεμεσός, Ξυδάδικο, 24, 25, 26 Νοεμβρίου, 8μ.μ. 94449408

Συντελεστές 

  • Σύλληψη / Περφόρμανς / Έργα / Στίχοι: Cievil Momo (Mάριος Παύλου)
  • Περφόρμανς / Μουσική Παραγωγή / Hχητικός Σχεδιασμός: Kalaqs
  • Καλλιτεχνική Επιμέλεια / Έργα / Σκηνογραφία: Ρία Αλεξάνδρου
  • Τεχνική Υποστήριξη / Σχεδιασμός φωτισμού: Sahand Gholipour
  • Σύμβουλος Kίνησης & Χορογραφίας: Μπελίντα Παπαβασιλείου