Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω από την απόπειρα φόνου που διαπράχηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λεμεσό, όταν πρόσωπο το οποίο καταζητείται από τις Αρχές, ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο ομοεθνείς του.

Η απόπειρα φόνου σημειώθηκε στην πλατεία Μάριου Τόκα στην περιοχή Ύψωνα, όπου σύχναζαν οι εμπλεκόμενοι.

Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ του philenews, το βράδυ της Δευτέρας, δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 30 ετών μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Από τις εξετάσεις που διεξήφιησαν, διαπιστώθηκε ότι ενώ ο 19χρονος και ο 30χρονος βρίσκονταν στην πλατεία, ήρθαν σε αντιπαράθεση με ομοεθνή τους, ο οποίος φέρεται να τους τραυμάτισε και να τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα στοιχεία του φερόμενου δράστη έχουν εξακριβωθεί και καταζητείται από τις Αρχές, ενώ αναμένεται να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης. Εκ πρώτης όψεως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, τα κίνητρα της απόπειρας φόνου αφορούν προσωπικές διαφορές του δράστη με τα θύματα.

Στην περιοχή υπήρχαν κι άλλα πρόσωπα από τα οποία λαμβάνονται καταθέσεις.

Συνεχίζονται οι εξετάσεις στην περιοχή για εντοπισμό του δράστη και άλλων μαρτυριών που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.