Μια 53χρονη από την Πάφο συνέλαβε στο αεροδρόμιο Λάρνακας πριν την αναχώρηση της η Αστυνομία, όταν διαπιστώθηκε ότι εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικά με τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαίτησης χρημάτων με απειλές.

Η γυναίκα φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να προέβαινε σε απειλητικές ενέργειες κατά συνεταίρου της με σκοπό να της επιστραφεί το κεφάλαιο που έβαλε στην εταιρεία τους όταν διαπίστωσε ότι αυτή δεν πήγαινε καλά οικονομικά.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί από 49χρονο Κύπριο στο ΤΑΕ Πάφου τον περασμένο Ιούλιο. Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα με την οποία είχαν συστήσει συνεταιρισμό για την αγοραπωλησία σπιτιών κατέθεσε ως κεφάλαιο στην συσταθείσα εταιρεία χρηματικό ποσό 21.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, επειδή ο συνεταιρισμός αυτός δεν τους επέφερε το ζητούμενο κέρδος η 53χρονη απαίτησε πίσω τα χρήματα της.

Όπως κατήγγειλε ο 49χρονος, στο πλαίσιο αυτών των απαιτήσεων τρίτο πρόσωπο του τηλεφώνησε απειλώντας τον με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων στην 53χρονη. Ο 49χρονος προχώρησε τότε σε καταγγελία στην Αστυνομία Πάφου και εναντίον της 53χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέσθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το απόγευμα της Δευτέρας.