Με επιπλέον μαρτυρικό υλικό εφοδιάστηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, του 49χρονου Σ.Α και του 54χρονος Α.Κ, του διπλού φονικού έξω από μπυραρία στον Ύψωνα, που διαπράχθηκε στις 29 Ιουνίου 2023, με θύματα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου και τον 52χρονο, Μιχάλη Μιχαήλ.

 Η σημερινή διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού, πήρε αναβολή και ορίστηκε για τον νέο έτος και συγκεκριμένα στις 19 Φεβρουαρίου του 2024. Από την πλευρά της Κατηγορούσας Αρχής ο δικηγόρος Ανδρέας Αριστείδη, ανέφερε ότι έχει παραδώσει επιπλέον μαρτυρικό υλικό στους δικηγόρους των κατηγορουμένων.

Οι δικηγόροι ανάφεραν ότι χρειαζόταν χρόνο για να μελετήσουν το νέο μαρτυρικό υλικό που τους δόθηκε και ότι αναμένουν τα αποτελέσματα της έκθεσης DNA. Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του 49χρονου, Αλέξανδρος Κληρίδης, ανάφερε στο δικαστήριο ότι αναμένει την έκθεση της Επιτρόπου Διοικήσεως αλλά και τις έρευνες της Αστυνομίας μετά και την νέα επίθεση που δέχτηκε ο πελάτης του στις Κεντρικές Φυλακές. Επεσήμανε ακόμη ότι οι Κεντρικές Φυλακές έχουν υποχρέωση να παρέχουν την απαραίτητη προστασία προς το κατηγορούμενο. Στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου βρέθηκαν για άλλη μια φορά οι συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι ήταν φανερά συγκινημένοι.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου, απαγγέλθηκαν στους κατηγορούμενους οι 3 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και αφορούν 2 φόνους εκ προμελέτης των θυμάτων, Ονησιφόρου και Μιχαήλ καθώς το αδίκημα του τραυματισμού σε βάρος του 43χρονου, Θεόφιλου Θεοφίλου. Και οι δύο κατηγορούμενοι, απάντησαν μη παραδοχή.