Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων που καταζητούνται σε σχέση με την ψεσινά συμπλοκή σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία, προχώρησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, το ΤΑΕ Λεμεσού.

Πρόκειται για τρία πρόσωπα που εμπλέκονται στο επεισόδιο ενώ έχει προκύψει και νέα μαρτυρία εναντίον ενός ακόμα αλλοδαπού.

Για την ώρα καταζητούνται αλλά δύο πρόσωπα ενώ οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 20.00 χθες το βράδυ, τρεις υπάλληλοι εργοληπτικής εταιρείας οι οποίοι διαμένουν εντός του περιφραγμένου χώρου του εργοταξίου, ανεγειρόμενης πολυκατοικίας στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, αντιλήφθηκαν δυνατούς θορύβους να προέρχονται από την οικοδομή. Αφού έτρεξαν προς το μέρος της πολυκατοικίας, είδαν δύο ομοεθνείς τους, τους οποίους γνωρίζουν, να κατεβαίνουν από τη σκάλα προς το ισόγειο.

Οι αλλοδαποί κατάφεραν να ανακόψουν τον έναν εξ αυτών ενώ ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας, όπου ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη και αυτός αφίχθηκε μετά από λίγο.

Κατά τον χρόνο αυτό, στο χώρο έφτασε όχημα στο οποίο επέβαιναν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους και ακολούθως αναχώρησαν και οι πέντε με το όχημα.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έφτασε στο μέρος και η σκηνή αποκόπηκε και τέθηκε υπό φρούρηση. Όπως διαπιστώθηκε, σε διαμέρισμα του πρώτο ορόφου της πολυκατοικίας προκλήθηκαν ζημιές στα παράθυρα της μπαλκονόπορτας, σε γυαλιά μπαλκονιού ενώ οι αλλοδαποί φαίνεται να έσπασαν διαφορά έπιπλα και είδη υγιεινής του διαμερίσματος, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Να σημειωθεί ότι στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε έναν εκ των υπαλλήλων της εταιρείας στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στα χείλη. Αφού του παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη, απολύθηκε με οδηγίες.

Επίσης, οι άλλοι δύο υπάλληλοι της εταιρείας έφεραν εμφανή τραύματα αλλά δεν επιθυμούσαν να εξετάσουν από γιατρό.