Όσον αφορά το περιστατικό, το Γερμανικό Ογκολογικό εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διευκρινίζει πως ο ασθενής αυτός δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το GOC. «Μέχρι στιγμής, το Κέντρο μας είναι, μέχρι στιγμής, άθικτο από τον κορωνοϊό, και ελπίζουμε και ευχόμαστε να παραμείνει έτσι. Από την αρχή αυτής της κρίσης, λάβαμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να «θωρακίσουμε» τον Κέντρο μας, τους ασθενείς και το προσωπικό μας», τονίζεται.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Παράλληλα, το Γερμανικό Ογκολογικό διαμηνύει πως η είδηση αυτή «ασφαλώς λυπεί όλους μας, αφού κανείς δεν είναι άτρωτος σε αυτήν την πανδημία. Φυσικό είναι επίσης να έχει αναστατώσει τους ογκολογικούς ασθενείς, ιδιαίτερα όσους συνεχίζουν τις θεραπείες τους».

Η είδηση ότι βρέθηκε «θετικός στον κορωνοϊό ασθενής στο Ογκολογικό Λεμεσού», και πιο συγκεκριμένα στο Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ασφαλώς λυπεί όλους μας, αφού κανείς δεν είναι άτρωτος σε αυτήν την πανδημία. Φυσικό είναι επίσης να έχει αναστατώσει τους ογκολογικούς ασθενείς, ιδιαίτερα όσους συνεχίζουν τις θεραπείες τους.

Πολλοί από τους δικούς μας ασθενείς τηλεφωνούν και διερωτούνται εάν αφορά το Γερμανικό Ογκολογικό. Αφού τους διαβεβαιώσαμε ότι ο συγκεκριμένος ασθενής δεν είχε καμία σχέση με το GOC, το Κέντρο μας μέχρι στιγμής είναι άθικτο από τον κορωνοϊό, και ελπίζουμε και ευχόμαστε να παραμείνει έτσι.

Από την αρχή αυτής της κρίσης, λάβαμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να «θωρακίσουμε» τον Κέντρο μας, τους ασθενείς και το προσωπικό μας. 

Πηγή: philenews