«Περιμένω από την Ιερά Σύνοδο και από τον Αρχιεπίσκοπο να πάρουν τη σωστή απόφαση για τον Μητροπολίτη τέως Κιτίου», ανέφερε στον Active η 58χρονη παραπονούμενη σχετικά με την άσεμνη επίθεση που δέχθηκε από τον τέως Κιτίου. Είναι η πρώτη φορά που η 58χρονη μιλά στα Μέσα Ενημέρωσης.

«Δεν ξέρω αν θα τον καθαιρέσουν,  ξέρουν τη δουλειά τους, δεν θα τους πω εγώ τι να κάνουν. Ο τέως Αρχιεπίσκοπος γνώριζε και δεν έκανε τίποτα», σημείωσε.  

Όπως σημείωσε, όλοι γνώριζαν, δεν γίνεται να μην άκουγαν τίποτα. «Η απάντηση που έπαιρνα ήταν τον δεσπότη τον γνωρίζουμε, τι να κάνουμε».

«Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα διεκδικούσα το δίκαιο μου και για τους άλλους», ανέφερε μεταξύ άλλων η 58χρονη.

Στη συγκλονιστική μαρτυρία της, η παραπονούμενη ανέφερε επίσης πως όταν προσπάθησε η οικογένεια της να καταγγείλει τον τέως Κιτίου είπαν στην οικογένεια «μεν τα βάλετε μαζί του, θα βγάλετε το όνομα της μιτσιάς».

«Όμως εγώ δεν τα έβαλα κάτω γιατί πάντα διεκδικώ το δίκαιο μου, η δικαιοσύνη για μένα ήρθε, ακόμα και αν πέρασαν 30 χρόνια».

Μίλησε μάλιστα για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν να έρθει η δικαίωσή της. «Ξέρετε πόσο πόλεμο δέχθηκα μέσα στο δικαστήριο; Δεν μπορούσα να ακούω ούτε τη φωνή του».

Την ίδια ώρα ανέφερε πως όλον αυτόν τον καιρό δεν την προσέγγισε, απλώς γνώρισε πως προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρες.

«Ακόμα ο ίδιος δεν μετανόησε, δεν ζήτησε μεταμέλεια.  Δεν θέλει να καταλάβει τι γίνεται».

Το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκας που έχουν βρεθεί στην ίδια ή και σε χειρότερη θέση είναι πως, «πρέπει να μιλούμε, αυτά τα πράγματα πρέπει να τα καταδικάζουμε και η πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα στα θύματα».