Σε κανάλι μετετράπη η υπόγεια γέφυρα του Κόρνου, οι κακοτεχνίες της οποίας είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει σήμερα ξανά ο κόμβος και να κλείσει για την τροχαία κίνηση. Στο σημείο επιχειρούσαν για ώρες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ώστε να αντλήσουν τα ύδατα.

Ο κοινοτάρχης Κόρνου Μιχάλης Σάββα εξέφρασε την αγανάκτηση του στο philenews, υπογραμμίζοντας πως είναι από τον περασμένο Μάιο που καλεί τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν σε διορθωτικά έργα. Ωστόσο, ούτε ο εργολάβος, ούτε το Τμήμα Δημοσίων Έργων προχώρησαν στη διένεξη των οχετών όμβριων υδάτων ή/και σε άλλες διορθώσεις.

Ο κ. Σάββα προχώρησε μάλιστα και σε δύο αναρτήσεις στο facebook όπου φαίνεται το νερό να ανεβαίνει επικίνδυνα, σκεπάζοντας τις ρόδες των οχημάτων. «Έλα υπουργέ να δεις τα έργα σου», αναφέρει και προσθέτει στην επόμενη: «Έλα κύριε νυν υπουργέ να δεις και εσύ ποσό σοβαρά μας έλαβες υπόψη από τον περασμένο Μάιο».

Όπως μας ανέφερε ο κοινοτάρχης, τα προβλήματα δεν εξαντλούνται στις πλημμύρες καθώς τα πρανές κατρακυλούν, δημιουργώντας ανησυχία για τη στατικότητα του δρόμου, ενώ φράζουν με τα υλικά και τους οχετούς. Επιπλέον, είπε, δεν υπάρχει φωτισμός για την είσοδο και έξοδο στον αυτοκινητόδρομο.