Λαβράκι φαίνεται να έπιασε η Αστυνομία στην Πάφο, μετά την σύλληψη τριών υπόπτων για διαρρήξεις και κλοπές.

Αξιολογώντας στοιχεία και μαρτυρίες που έλαβε το τελευταίο διάστημα, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη δύο αντρών, 32 και 36 ετών, καθώς και μιας γυναίκας 35 ετών, ως υπόπτων για συμμετοχή στο κύκλωμα που δρούσε από το Νοέμβριο του 2020 μέχρι και σήμερα στην επαρχία Πάφου προβαίνοντας σε διαρρήξεις και κλοπές που ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, η συνολική λεία των δραστών φαίνεται να αγγίζει το τεράστιο ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ, τόσο σε χρήματα, όσο και σε πολύτιμα αντικείμενα όπως χρυσαφικά, άλλα τιμαλφή και προιόντα πολυτελείας.

Οι τρεις ύποπτοι φέρεται να προχωρούσαν αυτά τα χρόνια σε στοχευμένες διαρρήξεις κατοικιών στην Πάφο από όπου έκλεβαν είδη πολυτελείας και μεγάλης αξίας. Της σύλληψης τους ακολούθησαν έρευνες σε κατοικίες τους στις οποίες εντοπίστηκε μεγάλο μέρος των ειδών αυτών, που εκτιμάται ότι είναι προιόντα των διαρρήξεων και κλοπών.

Οι τρεις τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αρχηγείο Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων και του μεγάλου χρόνου δράσης του κυκλώματος.