Τρεις οικονομικοί φορείς υπέβαλαν προσφορές στον διαγωνισμό για την αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών για την κατασκευή μαρίνας Πάφου στην περιοχή Πότιμα στην Κισσόνεργα.

Όπως ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, το Υφυπουργείο Τουρισμού προχώρησε στις 4 Οκτωβρίου στην προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για εξασφάλιση υπηρεσιών εμπειρογνώμων, με σκοπό την ετοιμασία των όρων του διαγωνισμού και την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης προς το Υφυπουργείο, καθ’ όλη τη διεξαγωγή της διαγωνιστικής διαδικασίας, που θα καταλήξει στην εξεύρεση επενδυτή για την ανάπτυξη του έργου της Μαρίνας Πάφου.

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών ολοκληρώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου και στο ηλεκτρονικό σύστημα e-procurement υποβλήθηκαν προσφορές από τρεις οικονομικούς φορείς.

Το Υφυπουργείο διευκρινίζει ότι έχει ήδη οριστεί ομάδα αξιολόγησης των προσφορών και οι εμπειρογνώμονες που θα επιλεγούν θα έχουν την ευθύνη της ετοιμασίας των εγγράφων του διαγωνισμού με σκοπό την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για την ανάπτυξη του έργου.