Με έδρα της τη Λεμεσό, η Webedem, growth experts, δραστηριοποιείται στους κλάδους του fintech, business consulting και marketing. Παρέχοντας υπηρεσίες από το 2010, η Webedem σήμερα μετρά πάνω από 40 μέλη, με παρουσία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ντουμπάι και Βραζιλία.

Η επιτυχία της βασίζεται στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρίας και στην προσαρμοστικότητα της ομάδας σε νέες προκλήσεις και τάσεις της αγοράς. Απόδειξη της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης των μελών της εταιρείας αποτελεί η βράβευσή της ως η καλύτερη εταιρεία consulting στον τομέα των χρηματοοικονομικών για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης από τα Prestige Awards του Ηνωμένου Βασιλείου για τη χρονιά 2023, εκπροσωπώντας τη χώρα μας και προωθώντας τη Λεμεσό ως το κέντρο παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Με το διευρυνόμενο της όραμα, η Webedem φιλοδοξεί να ηγηθεί του τομέα της επιχειρηματικής ανάπτυξης, στοχεύοντας την παγκόσμια ηγεσία, με έμφαση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και την προώθηση του τόπου μας.

« Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση μας ως Great Place To Work®. Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί, από την ίδρυσή μας, την κινητήριο δύναμη της εταιρείας μας και τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή τους εμπιστοσύνη και την ακλόνητη αφοσίωσή τους στην ομάδα. Η κουλτούρα της εταιρίας μας αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα αποτελέσματα της έρευνας προσωπικού που έχει διενεργηθεί. Η πιστοποίησή αυτή αποτελεί κίνητρο για εμάς, ώστε να συνεχίσουμε να προάγουμε την προσφορά, την αυτοβελτίωση, την εκτίμηση και τον σεβασμό στο δικό μας εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. »