Tου Σωκράτη Ιωακείμ     

Φωτογραφίες: Δημήτρης Δημητρίου

Αποφασιστικά βήματα στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της κάνει η Ελληνική Τράπεζα εφαρμόζοντας ένα νέο μοντέλο εξυπηρέτησης για τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές και φέρνοντας παράλληλα τους πελάτες πιο κοντά στα εναλλακτικά κανάλια.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέο κατάστημα πρότυπο για εύκολη εξυπηρέτηση υιοθετώντας το phygital μοντέλο

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες του πελάτη η Ελληνική Τράπεζα, πρωτοπορεί και εστιάζει στο μοντέλο «phygital», παντρεύοντας το παραδοσιακό κατάστημα (physical) με το ψηφιακό (digital), επενδύοντας στους ανθρώπους της και σε νέες υποδομές για ολοκληρωμένες σύγχρονες λύσεις. Στόχος είναι η συνεχής αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει για τη γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με αυτά τα δεδομένα, εγκαινιάστηκε πρόσφατα το νέο κατάστημα πρότυπο στο κέντρο της Λευκωσίας το City Branch. Πρόκειται για ένα πολυχώρο τραπεζικής εξυπηρέτησης, που προσφέρει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες στη βάση βέλτιστων διεθνών πρακτικών και των πρόσφατων τεχνολογικών εξελίξεων.

Το κατάστημα διαθέτει υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, ενώ με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας που εργάζεται εκεί, ο πελάτης μπορεί να έχει εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Το νέο κατάστημα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο αυτοεξυπηρέτησης για τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές, που υποστηρίζεται από τους Meeter Greeters της Τράπεζας και In Lobby ΑΤΜ. Ταυτόχρονα, στο City Branch λειτουργεί 24/7 ειδικός χώρος αυτοεξυπηρέτησης, όπου τόσο οι ιδιώτες πελάτες με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χώρο για τη χρήση της ΑΤΜ, όσο και οι επιχειρηματικοί πελάτες μας μπορούν να κάνουν τις καταθέσεις τους στις μηχανές coins & cash 360.

Για πιο σύνθετες τραπεζικές υπηρεσίες, όπως πιστωτικές διευκολύνσεις, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, ασφαλιστικά σχέδια, επενδυτικές επιλογές κ.α., οι πελάτες θα πρέπει να προγραμματίζουν το ραντεβού τους μέσω της εφαρμογής «Book a Meeting», στην ιστοσελίδα της Ελληνική Τράπεζας.

Όλα στο online

Πέρα από το πρότυπο κατάστημα στη Λευκωσία, η Ελληνική Τράπεζα αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας, προσφέρει στους πελάτες της άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από τραπεζικές υπηρεσίες. Εύκολα και χωρίς να χρειάζεται πια να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να γίνουν συνδρομητές στο Online Banking της Τράπεζας, να παραγγείλουν χρεωστική κάρτα με ένα τηλεφώνημα στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών, να λάβουν το PIN τους μέσω SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, αποκτώντας αυτόματα πρόσβαση σε μία ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση. Μέσω του Online Banking οι πελάτες μπορούν να αποστείλουν έμβασμα μέχρι €1000 δωρεάν σε χώρες της Ευρώπης (SEPA), να εκτυπώσουν το ΙΒΑΝ τους, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, να ανακτήσουν το PIN τους ή να παγώσουν προσωρινά την κάρτα τους, να παραγγείλουν βιβλιάριο επιταγών, να δημιουργήσουν εικονική κάρτα για πιο ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο κ.α..

Contact pay και digital wallets στη στιγμή

Μέσω του αναβαθμισμένου Hellenic Bank Mobile App οι καθημερινές συναλλαγές με το κινητό γίνονται τόσο απλές όσο η αποστολή ενός μηνύματος. Μέσω του Contact Pay ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει σε πραγματικό χρόνο απεριόριστες δωρεάν μεταφορές χρημάτων αλλά και να λάβει ή να στείλει χρήματα από και προς πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας χρησιμοποιώντας απλά τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Επιπλέον, οι πελάτες μας μπορούν να πραγματοποιούν ανέπαφες και online πληρωμές τόσο μέσω Apple Pay και Google Pay.

«Έξυπνα» στις ΑΤΜ

Ταυτόχρονα, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να εξυπηρετηθούν εύκολα και γρήγορα από το ευρύ και παγκύπριο δίκτυο ΑΤΜ νέας γενιάς 24/7 και να πραγματοποιήσουν καθημερινές τραπεζικές εργασίες. Οι ΑΤΜ της Τράπεζας διαθέτουν σειρά δυνατοτήτων όπως ανέπαφη ανάγνωση καρτών (contactless), αναλήψεις και καταθέσεις, «έξυπνες» οθόνες αφής, πολλαπλή κατάθεση επιταγών, καθορισμός αγαπημένης συναλλαγής και κατάθεση μετρητών με άμεση πίστωση των συνδεδεμένων λογαριασμών ή της πιστωτικής κάρτας. Στις ΑΤΜ οι πελάτες μπορούν να δουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους, να εκτυπώσουν το IBAN τους κ.α. Με τη χρεωστική τους κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό Ταμιευτηρίου ή λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας, οι πελάτες μπορούν επίσης να κάνουν δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε ευρώ από οποιαδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Η Ελληνική Τράπεζα διαθέτει 13 μηχανές Cash360 coin και 5 Cash360 notes σε επιλεγμένα καταστήματα παγκύπρια, προσφέροντας τη δυνατότητα κατάθεσης μεγάλου όγκου κερμάτων και χαρτονομισμάτων με τη χρήση ειδικού κωδικού.

Στροφή στην ευκολία

Tο κοινό φαίνεται πως έχει αγκαλιάσει τη ψηφιακή στροφή της Τράπεζας καθώς οι αριθμοί ξεπερνούν τις αρχικές προσδοκίες. Συγκεκριμένα το 82% των συναλλαγών των πελατών γίνεται πλέον μέσα από τα εναλλακτικά κανάλια της Ελληνικής Τράπεζας. Το 97% των μεταφορών πραγματοποιείται μέσω του Online Banking, ενώ το 62% των καταθέσεων και το 95% των αναλήψεων πραγματοποιείται στις ΑΤΜ. Επίσης, το 95% των λογαριασμών κοινής ωφελείας πληρώνεται μέσα από τα ηλεκτρονικά κανάλια.

Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης που προσφέρει η Τράπεζα, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών και ο εκσυγχρονισμός των λειτουργιών σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων της. Παράλληλα, τα εναλλακτικά κανάλια της Τράπεζας δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες της να εξυπηρετηθούν χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Ταυτόχρονα, εργαλεία όπως η ψηφιακή υπογραφή βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ενημερωθείτε για τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης στην επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας https://www.hellenicbank.com

Φοίβος Στασόπουλος Chief Banking Officer: Χρονιά της άριστης εξυπηρέτησης το 2023

Οι εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαίες. Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας τον Αύγουστο του 2021 δημιουργήσαμε το Banking Division, κάτω από την ομπρέλα του οποίου εντάχθηκε το Retail Banking για τους ιδιώτες πελάτες μας, το Commercial Banking για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και το Corporate Banking για τις Μεγάλες Επιχειρήσεις, με τους Ανδρέα Ασσιώτη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Χριστόφορο Στυλιανίδη να αναλαμβάνουν τις αντίστοιχες Διευθύνσεις. Επιπλέον, οι διεθνείς μας δραστηριότητες, περιλαμβάνουν το International Growth με Επικεφαλής την Ελπινίκη Φραντζή και το Shipping Division με Επικεφαλής τον Δημήτρη Τζαβάρα. Η νέα δομή, μάς βοήθησε να πετύχουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια, ομοιομορφία και πλήρη ευθυγράμμιση μεταξύ των διαφορετικών τραπεζικών δραστηριοτήτων.

Ακόμα πιο σημαντική είναι η ενίσχυση της ομαδικότητας, καθώς οι λειτουργοί της πρώτης γραμμής λαμβάνουν ενιαία καθοδήγηση με καλύτερο συντονισμό για περισσότερη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεπεράσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει από τον πρώτο κιόλας χρόνο υιοθέτησης της νέας δομής.

Στις εγχώριες δραστηριότητές έχουμε κατορθώσει να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας και να εδραιώσουμε ένα δυνατό αποτύπωμα στην αγορά, το οποίο αντανακλάται σε αυξημένο μερίδιο αγοράς που ανήλθε στο 32% στους ιδιώτες και στο 26% στις επιχειρήσεις. Αυτό το πετύχαμε προσφέροντας νέα ανταγωνιστικά προϊόντα για τους λιανικούς μας πελάτες με ιδιαίτερη έμφαση στα «πράσινα προϊόντα». Παράλληλα, προσφέρουμε εύχρηστα εναλλακτικά κανάλια στους πελάτες μας, εισαγάγαμε το θεσμό των συμβούλων για στεγαστικά δάνεια σε συγκεκριμένα καταστήματα, ενισχύσαμε περαιτέρω τους εξειδικευμένους λειτουργούς σε καίριους Τομείς δραστηριότητας στα Commercial και Corporate Centres και πάνω από όλα διαθέτουμε μια ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι με προσήλωση και ενθουσιασμό είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη του πελάτη.

Βοηθήσαμε τους ανθρώπους μας για να μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες τους, εισάγοντας το “Customer 360”, ένα εργαλείο ολιστικής απεικόνισης του πελάτη με έξυπνη πρόβλεψη των αναγκών του. Επίσης έχουμε εισαγάγει το Customer Credit Assessment Model για γρήγορη, ορθολογιστική και δίκαιη λήψη αποφάσεων χρηματοδότησης, που δημιουργεί καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες μας. Η πελατοκεντρική προσέγγιση ξεκινά από την κορυφή και διεισδύει σε όλες τις πτυχές του Οργανισμού ώστε οι πελάτες μας να βιώνουν μια άρτια εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.

Για εμάς το 2023 είναι η χρονιά της «Άριστης Εξυπηρέτησης». Μετά από μια χρονιά σημαντικών επιτευγμάτων και επιδόσεων, παρά τις μεγάλες προκλήσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, χτίσαμε την απαραίτητη δυναμική για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με αποτελεσματικό τρόπο τους βιώσιμους πελάτες μας».

Αντρέας Ασσιώτης Head Retail Banking: Δύναμη μας ο κόσμος μας!

Ο Τομέας Ιδιωτών αποτελείται από το δίκτυο των 55 καταστημάτων που διατηρεί σήμερα η Ελληνική Τράπεζα, καθώς επίσης και από τα Τμήματα Καρτών, Bancassurance, Wealth and Investment Services, Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών (ΚΕΠ) και άλλες υποστηρικτές ομάδες για την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του Τομέα.

Η νέα οικονομική πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητα της αστάθειας. Σε ένα πλήρως μεταβαλλόμενο και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι επιχειρήσεις οφείλουν να έχουν ανεπτυγμένα γρήγορα αντανακλαστικά στις επιχειρηματικές τους κινήσεις.

Η ψηφιοποίηση της οικονομίας τρέχει οδηγώντας τον τραπεζικό τομέα σε μια νέα εποχή και στην Ελληνική Τράπεζα αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα νέα δεδομένα. Πρωτοστατούμε λοιπόν σε αυτή τη μετάβαση και εκσυγχρονιζόμαστε με αποφασιστικά βήματα. Το Πλάνο Μετασχηματισμού της Ελληνικής Τράπεζας έχει τεθεί σε εφαρμογή με στόχο τη μετεξέλιξη της Τράπεζάς μας σε έναν πελατοκεντρικό οργανισμό, βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη μέσω της ψηφιοποίησης, της απλοποίησης περίπλοκων διαδικασιών και της προσφοράς ανταγωνιστικών προϊόντων.

Στόχος μας είναι να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες της πελατειακής μας βάσης, στηρίζοντας τους πελάτες μας ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Γι’ αυτό εξάλλου και το μότο μας είναι «Το θέλω γίνεται μπορώ»! Για να επικεντρωθούμε στον πελάτη οφείλουμε να επιταχύνουμε τη στροφή στα εναλλακτικά κανάλια, για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση με λιγότερα καταστήματα και έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και εξατομικευμένες επιλογές και λύσεις.

Στον Τομέα Ιδιωτών κινητήριος δύναμη ήταν και πάντα θα είναι ο κόσμος μας. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, θέλουμε να απολαμβάνουν τη δουλειά τους και να είναι περήφανοι για τον οργανισμό στον οποίο εργάζονται. Mόνο έτσι θα είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν και θα το κάνουν με αληθινό ενδιαφέρον για τον κάθε πελάτη μας.

Με οδηγό τη σύγχρονη τεχνολογία ο κόσμος μας καλείται να επικεντρωθεί στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με έμφαση στη μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Εξελισσόμαστε σε σύμβουλους, όχι απλά υπαλλήλους που διεκπεραιώνουν τραπεζικές συναλλαγές. Εξελισσόμαστε σε αντιπροσώπους πωλήσεων χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο μέσω του τραπεζικού καταστήματος όσο και μέσω των εναλλακτικών καναλιών διανομής (ΚΕΠ / TeleSales).

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ομάδες μας εκπαιδεύονται έτσι ώστε να εντοπίζουν τις ανάγκες του πελατών και να τους προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις, δημιουργώντας προϋποθέσεις για μια μακροχρόνια συνεργασία. Ταυτόχρονα, φροντίζουμε και για την εξοικείωση των πελατών μας στη χρήση των εναλλακτικών καναλιών για να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα και χωρίς χρεώσεις, ενισχύουμε τον θεσμό των «meeter greeter», διοργανώνουμε εκπαιδευτικά απογεύματα, προσφέρουμε την υπηρεσία Book A Meeting για τη διευθέτηση ραντεβού είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά».

Χριστόφορος Στυλιανίδης Head Corporate Banking: Αύξηση μεριδίου αγοράς στον τομέα των μεγάλων επιχειρήσεων

Το Corporate Banking της Ελληνικής Τράπεζας αποτελείται από τρείς ομάδες, που περιλαμβάνουν συνολικά 40 άτομα, οι οποίες εξυπηρετούν πελάτες ανάλογα με τον τομέα της οικονομίας στον οποίο δραστηριοποιείται ο πελάτης, αλλά και τη γεωγραφική του θέση. Υπάρχει εξειδίκευση στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας – όπου έχουμε χρηματοδοτήσει πέραν των 180MW ή πέραν του 40% των εμπορικών πάρκων παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές – στον τομέα του τουρισμού, της εκπαίδευσης, της υγείας και του εμπορίου.

Επίσης, εντείνουμε την εξειδίκευση στις δανειοδοτήσεις εταιρειών τεχνολογίας. Αυτή η εξειδίκευση και η σε βάθος γνώση των τομέων της οικονομίας και των πελατών μας αποτελεί εχέγγυο για καλύτερη διαχείριση των κινδύνων, καθώς και γρηγορότερη και ποιοτικότερη ανταπόκριση στα αιτήματά τους. «Ποιοτικότερη» επειδή ο πελάτης έχει δίπλα του έναν συνεργάτη ο οποίος γνωρίζει σε βάθος τον τομέα δραστηριότητάς του και την επιχείρησή του, με τον οποίο μπορεί να συζητήσει για στρατηγικές κινήσεις και επενδύσεις, εκτός από τη χρηματοδότηση, προσθέτοντας περαιτέρω αξία στη σχέση.

Το 2023 το Corporate Banking της Ελληνικής Τράπεζας θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την Κυπριακή οικονομία και τις μεγάλες επιχειρήσεις ειδικότερα, με στόχο να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο αγοράς της στον τομέα αυτό. Ταυτόχρονα, είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε θέματα μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τον πληθωρισμό, ο οποίος προέρχεται κατά κύριο λόγο από το αυξημένο κόστος ενέργειας και το αυξημένο κόστος των πρώτων υλών που έχει ως συνέπεια τη μειωμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, άρα και τη ζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων. Την ίδια ώρα, αυξάνονται και τα κόστη παραγωγής και λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθώς και το κόστος χρηματοδότησης λόγω της αύξησης των επιτοκίων, κάτι που αναμένεται ότι μπορεί να δημιουργήσει αρκετά δύσκολες συνθήκες, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

Θα παραμείνουμε, όπως πάντοτε, κοντά στους πελάτες μας, θα συνεχίσουμε να συζητάμε τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση και θα είμαστε έτοιμοι να τους στηρίξουμε αν και όποτε χρειαστεί. Αυτή η προσέγγιση άλλωστε, σε συνδυασμό με τη σωστή επιλογή πελατών και έργων τα οποία χρηματοδοτούμε, είναι και οι βασικοί πυλώνες για την πολύ καλή ποιότητα του χαρτοφυλακίου μας, παρά τους εξωγενείς αρνητικούς παράγοντες των τελευταίων τριών χρόνων.

Ανδρέας Παπαδόπουλος Head Commercial Banking: Έμφαση στην προσωπική σχέση με τον πελάτη

To Commercial Banking είναι στελεχωμένο από συνολικά 80 έμπειρους και εξειδικευμένους λειτουργούς, οι οποίοι προσφέρουν επαγγελματική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας. Μέσω των 7 κέντρων που διαθέτουμε Παγκύπρια, παρέχουμε χρηματοδοτικές λύσεις για την ανάπτυξη βιώσιμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενισχύοντας έτσι την οικονομίακαι την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου. Η ενδυνάμωση της υποδομής της μονάδας μας είναι στις στρατηγικές προτεραιότητες του Ομίλου, εφόσον ο τομέας των ΜμΕ αποτελεί έναν δυναμικό άξονα μελλοντικής ανάπτυξης.

Στον τομέα μας δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προσωπική σχέση που έχουμε με τον πελάτη, έχοντας απευθείας επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον οικονομικό διευθυντή της κάθε εταιρείας, κτίζοντας στενή επαφή μαζί τους, ανταλλάσσοντας ενημέρωση σχετικά με τον τομέα δραστηριοποίησης τους, συζητώντας τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Θέλουμε οι πελάτες μας να μας νοιώθουν ως ένας πολύτιμο σύμβουλο και συνεργάτη που πραγματικά νοιάζεται για αυτούς, καθώς η επιτυχία μας βασίζεται αποκλειστικά στην επιτυχία της επιχείρησης του πελάτη μας. Γι’ αυτό τον λόγο, αναγνωρίζουμε τη σημασία στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επενδύουμε στον τομέα. Χορηγούμε μελέτες, έρευνες και συνέδρια όπως και παρουσιάσεις διεθνών γκουρού σε επιχειρηματικά θέματα με σκοπό να αναδεικνύουμε βέλτιστες πρακτικές και την υιοθέτησή τους.

Βοηθούμε επίσης σε θέματα διαδοχής, καθώς πολλές από αυτές είναι οικογενειακές. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε στενά με τα Υπουργεία Οικονομικών, Εμπορίου και Γεωργίας για να διευκολύνουμε την πρόσβαση των ΜμΕ σε ευρωπαϊκά κονδύλια και ειδικά αυτών μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Μέσα στο 2023 αναμένουμε αρκετές προκλήσεις, οι οποίες πηγάζουν από την περιρρέουσα οικονομική και γεωπολιτική αστάθεια της περιοχής μας, αλλά και παγκόσμια. Η αύξηση τιμών, η αστάθεια της προσφοράς και η αναμενόμενη μείωση της ζήτησης αποτελούν τις κύριες ανησυχίες μας για τους επιχειρηματίες πελάτες μας. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας φυσικά έχουν δείξει την ανθεκτικότητά τους κατά τα τελευταία 10 χρόνια και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια στηρίζοντας αυτές, όχι μόνο για να ανταπεξέλθουν, αλλά για να γίνουν ακόμη πιο αποδοτικές και ισχυρές.

Από το περιοδικό Insider Φεβρουαρίου