Για τρίτη φορά σε διάστημα λίγων εβδομάδων, το ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα μετατρέπεται σε στόχο ληστών. Αυτή τη φορά η ληστεία έγινε όχι με την χρήση όπλου, αλλά με καρναβαλίστικη μάσκα. Ένας άντρας φορώντας μάσκα καρναβαλιών, εισήλθε στις 4.00 τα χαράματα στο περίπτερο 24ωρης εξυπηρέτησης στην κεντρική λεωφόρο Μακαρίου της Χλώρακας και κατευθύνθηκε προς τον άντρα υπάλληλο που την ώρα εκείνη ήταν μόνος μέσα στο κατάστημα.

Ο τελευταίος ανέφερε στην Αστυνομία ότι αρχικά θεώρησε ότι κάποιος φίλος του έκανε πλάκα, για αυτό και όταν ο μασκοφόρος τον προσέγγισε αυτός άρχισε να του μιλά εκτιμώντας ότι θα έκανε αστεισμούς με κάποιο γνωστό του πρόσωπο. Ο άγνωστος όμως του επιτέθηκε και τον έσπρωξε βίαια με τα χέρια, προλαβαίνοντας στη συνέχεια να αρπάξει από το ταμείο ποσό 100 ευρώ περίπου και να εξαφανισθεί τρέχοντας από τη σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροπέδες και σε 19χρονο για τη ληστεία περιπτέρου στη Χλώρακα

 

Το θύμα της επίθεσης ενημέρωσε στη συνέχεια την Αστυνομία, μέλη της οποίας έφθασαν στη σκηνή και άρχισαν τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη. Στα πλαίσια αυτά, εξετάζονται και τα όσα κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα επιχειρήσεων και κατοικιών της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ληστές για… Γκίνες: Λήστεψαν το ίδιο περίπτερο 48 ώρες μετά

Προκαλεί πάντως αίσθηση η συνεχής δράση ληστών στο συγκεκριμένο περίπτερο, την στιγμή που αυτό αποτέλεσε επανειλημμένα στόχο τους τελευταίους μήνες και συνεπώς θα έπρεπε να αναμένεται ότι θα τελούσε υπό στενή παρακολούθηση.