Ενα μοναδικό all suite θέρετρο πέντε αστέρων για ανάπαυση και ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της γαστρονομίας

Αγκυροβολημένο στη μαγευτική παραλία Πισσουρίου και αφημένο στην αγκαλιά των άσπρων βράχων του Cape Aspro, το Columbia Beach Resort αποτελεί ανεπιφύλακτα ένα ήσυχο καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας.

To Columbia Beach Resort είναι υπερήφανο μέλος της Small Luxury Hotels of the World  και ένα από τα 26 πρωτοποριακά ξενοδοχεία της συλλογής “Considerate Collection”, μιας νέας κοινότητας ενεργά βιώσιμων πολυτελών ξενοδοχείων, που κάνουν το επιπλέον οικολογικό βήμα αποδεικνύοντας ότι η πολυτέλεια είναι συμβατή με τη βιωσιμότητα.

Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κυπριακή αρχιτεκτονική συνδυασμένη αρμονικά με μοντέρνες πινελιές, το κάνει ένα μοναδικό all suite θέρετρο πέντε αστέρων. Όλες οι καλαίσθητες και κομψές εγκαταστάσεις του, αφήνουν την αίσθηση μιας αέρινης αύρας πλοίου που ταξιδεύει στη Μεσόγειο.

Οι 169 σουίτες του Columbia Beach Resort, εκτείνονται σε Junior, Executive, Οικογενειακές Σουίτες, ενός και δύο υπνοδωματίων, και στις αποκλειστικές Eagle’s Nest Suites.

Μοναδικές όπως και εσείς, κάθε σουίτα του Resort προφέρει όχι μόνο εξαιρετική άνεση και φινετσάτο σχεδιασμό αλλά και ευρύχωρες βεράντες με υπέροχη θέα στους κήπους, την πισίνα ή την καταγάλανη θάλασσα. Εδώ, υπάρχει πολυτέλεια για όλους. Ιδανικές για ζευγάρια, οι Junior σουίτες είναι μοντέρνες και ευρύχωρες με πολυτελή μαρμάρινα μπάνια, σαλόνι και ιδιωτικό μπαλκόνι που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα. H ευρύχωρη Executive Σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα, ενώ οι Οικογενειακές Σουίτες ενός ή δύο υπνοδωματίων προσφέρουν επιπλέον άνεση. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις κομψές Eagle’s Nest Suites, τοποθετημένες σε λόφο για να προσφέρουν θέα η οποία κόβει την ανάσα με δύο από αυτές να διαθέτουν την  δική τους ιδιωτική πισίνα, υποσχόμενες απόλυτη πολυτέλεια!

Το καλό φαγητό είναι βασικό στοιχείο κάθε διαμονής στο Columbia Beach Resort. Οι ταλαντούχοι σεφ του ξενοδοχείου  χρησιμοποιούν τον γαστρονομικό πλούτο της Κύπρου και επιλέγουν τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα που θα σας ταξιδέψουν.

Το εστιατόριο Bacchus προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν ένα λαμπερό και γαστρονομικά πλούσιο δείπνο που έχει δημιουργηθεί με προσοχή στη λεπτομέρια από τον Executive Chef του Resort, Πόλη Παπαγεωργίου και την ομάδα του.

Με θέα στους κήπους και τη Μεσόγειο θάλασσα, το Apollo Tavern προσφέρει μια μεσογειακή γευστική εμπειρία σε ένα όμορφο ρουστίκ περιβάλλον, σερβίροντας πιάτα ελληνικής και κυπριακής κουζίνας. Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν διαφορετικές γεύσεις, υπάρχει πάντα η επιλογή των μεζέδων.

Το δελεαστικό και πλούσιο μενού του Cape Aspro Restaurant, και τα εξωτικά κοκτέιλ προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη μια χαλαρή επιλογή φαγητού με εκπληκτική θέα τους βράχους του Cape Aspro.

Στην γαστρονομική παλέτα του Columbia Beach Resort, έχει προστεθεί το live sushi bar στο Seven C’s Bar, μια συναρπαστική γευστική εμπειρία που επιτρέπει στους επισκέπτες να βυθιστούν στην τέχνη του sushi-making, συνδυάζοντας το με απολαυστικά κοκτέιλ ή κρασί.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την σωματική και πνευματική σας ανανέωση. Το πολυβραβευμένο Hébe Spa διαθέτει έξι αίθουσες μασάζ, χώρους χαλάρωσης, τζακούζι και εσωτερική πισίνα, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα. Για όσους θέλουν να παραμείνουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, διατίθεται ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και στούντιο γυμναστικής με τακτικά μαθήματα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Columbia Beach Resort

Pissouri Bay, Limassol

www.columbiaresort.com

Tel: 25 833 000

Email: [email protected]