Κλειστά θα είναι σήμερα τα καταστήματα της Ελληνικής από τις 13.30 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, μετά την τρίωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΕΤΥΚ και ήδη οι πελάτες της τράπεζας ενημερώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όταν προσέρχονται στα καταστήματα με αναρτήσεις που υπάρχουν ακόμη και στις ΑΤΜ.

Η Ελληνική Τράπεζα σε ανακοίνωση αναφέρει ότι όλες οι συναλλαγές των πελατών από τα ψηφιακά κανάλια, όπως online banking και Hellenic Bank Mobile App, θα γίνονται κανονικά και δεν επηρεάζονται από την τρίωρη στάση εργασίας, όπως κανονικά θα λειτουργούν και τα ΑΤΜs της τράπεζας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται «φροντίστε νωρίτερα για τις τραπεζικές σας συναλλαγές ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία».

Πηγές της Ελληνικής ανέφεραν στο philenews ότι η τρίωρη στάση εργασίας δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους πελάτες, γιατί οι περισσότερες συναλλαγές ήδη γίνονται ψηφιακά ενώ όσοι ήθελαν να επισκεφτούν το τραπεζικό κατάστημα μπορούσαν να το κάνουν μέχρι το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική, είναι από τις τράπεζες που τα καταστήματά της είναι ανοιχτά το απόγευμα της Δευτέρας.